Kulcsár Edina: „A gyerekeimnek van apja, és ezt a szerepet soha senki más nem fogja betölteni”

T. D. | 2022. Június 24.
Nagyon feldühítette magát Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti év elején jelentették be, hogy külön válnak. Azóta mindketten találtak új párt maguknak. 

Kulcsár Edina (Fotó: ZsShow time)

Mivel Edinának és Csutinak két közös gyermeke is van, igyekezett a pár békésen elválni, és azóta is sokat dolgoznak azon, hogy a gyerekek, Nina és Medox a legkevesebbet érezzék az esetleges feszült helyzetből. Edina és új szerelme  Varga Márk, azaz G.w.M., akinek szintén van már gyermeke, napokban azt is elmondták, tervezik, hogy egyszer majd közösen is belevágnak a baba-projektbe. Ezzel egy időben napvilágot láttak olyan hírek is, amik arról szóltak, hogy a rapper átvette Csuti szerepét Medoxék életében. Edina most a 24 óráig elérhető Instagram-történetében öntött tiszta vizet a pohárba. 

A gyerekeimnek van apja, és ezt soha senki más nem fogja betölteni ezt a szerepet, csakis az apjuk. Történt, ami történt, megbeszéltünk mindent. Mind a ketten azon vagyunk, hogy csak és kizárólag a gyerekeink érdekeit vegyünk figyelembe. Nagyon szeretjük őket mindketten értelemszerűen, és szeretnénk mint anya, mint apa szerepben tetszelegni náluk” – mondta a sztorijában Edina. 

Exit mobile version