„Az állapotomnak nem tett jót az a feszültség” – Gáspár Győző és Bea családi viszály miatt hagyta el Salgótarjánt

T. D. | 2022. Augusztus 19.
Családi házuktól is szeretnének mielőbb megválni.

Gáspár Győző és felesége, Bea már egy ideje nem mutatkoztak salgótarjáni otthonukban. 

Gáspár Bea és Győző (Fotó: Birton Szabolcs)

Győzike az utóbbi időben ismét nincs jó állapotban, ami miatt pszichiátriai kezelésre szorul. Erről korábban azt nyilatkozta, hogy a saját rokonai tehetnek róla, akik állandó feszültségben tartják őt. Emellett köztudott, hogy két lányuk, Virág és Evelin már egy ideje Budapesten élnek, és többen arra gyanakodtak, hogy a szülök is követték őket. 

„Való igaz, már több mint egy hónapja elhagytuk Salgótarjánt és Budapesten élünk albérletben Beával, és a lányok, Virág és Evelin is külön lakásban. A családi viszályaink és a folytonos ingázás miatt döntöttünk így. Köztudott, hogy depressziós vagyok és pánikbetegséggel küzdök, az állapotomnak pedig nem tett jót az a feszültség, amiben ott éltünk Zsoltiék közvetlen közelében – mondta a Blikknek a családfő. – Jót tett a környezetváltozás. Még nem vagyok jól, de érzem, hogy javulok. Beával is sokkal jobb a kapcsolatunk, amióta itt élünk, eljárunk randizni és esténként romantikus sétákat teszünk a városban. Sokkal jobban érzi mindenki magát Budapesten, és eszünk ágában sincs visszamenni. Sőt szeretném a házat is eladni, és Beával venni magunknak egy lakást, ahol ketten megöregedhetünk. 

Győzika arról is beszélt, hogy testvérének, Zsoltinak akár fillérekért is eladná a házát, csak hogy megszabaduljon tőle. Gáspár Zsolti nem kommentálta a híreket. 

Exit mobile version