nlc.hu
Sztárok

Először aludt Győzikééknél kisebbik lánya párja

Óriási cirkuszt rendezett Győzike, hogy kisebbik lánya udvarlója náluk aludt – majdnem a sürgősségin kötött ki

Felesége, Bea asszony ezt nyugodtabban fogadta.

A Life TV Van életünk című realityjének kedd esti adásában vendégségbe érkezik Gáspár Győzőékhez kisebbik lányuk, Virág udvarlója. Mivel Krisztián kocsival jött, így a pezsgőzés előtt felmerül a nagy kérdés: ha iszik, akkor ott aludhat-e?

Gáspár Virág

Gáspár Virág és udvarlója, Krisztián (Forrás: Life TV / Van életünk – videó)

A külsejével rettentően elégedett Győzike ezen nagyon kiakadt. „Álljon meg a világ, cigányok vagyunk! Nem vagyunk modern cigányok, régi hagyományos cigányok vagyunk. Én sem aludtam anyádnál, nem aludtam nála, amíg Isten színe előtt el nem vettem. Míg az Isten házába el nem visznek, nem alszik itt!” – jelentette ki a showman.

Neje azonban engedékenyebb volt: „Szerintem nem az 1800-as években vagyunk, meg nem is az 1950-es években, akkor volt ez divat”. Majd a kamerák előtt bevallotta Bea asszony: „Ha tudom, hogy ott vannak fent (az emeleti szobában – szerk.) mindketten, akkor megnyugszom”.

Győzike

„Ha iszol, akkor itt alszol!” – jött a konklúzió (Forrás: Life TV / Van életünk – videó)

Gáspár Győző végül belement, hogy a 19 éves lánya szobájában aludjon az udvarlója, de emiatt nagyon nyugtalanul töltötte az éjszakát. Folyamatosan fülelt Virág szobája előtt, fel-alá járkált, álmatlan éjszakát okozva ezzel az egész családnak, és már ott tartott, hogy a lányaival be akarta vitetni magát az ügyeletre, mondván nagyon rosszul van, szédül és hányingere van. Mint kiderült, egyáltalán nem volt rosszul, csak ürügynek szánta, hogy megfúrja Virág és Krisztián közös éjszakáját.

Győzike

Virág szobája előtt hallgatózott Győzike (Forrás: Life TV / Van életünk – videó)

„47 éves múltam, bele kellene törődnöm, hogy a lányom felnőtt. Csak most azt gondolom, hogy a Virág is még kislány, meg az Evelin is, Bea meg a nagyságos díszasszony. Bele kellene törődnöm a dolgokba, de az a baj, hogy nem tudok” – fakadt ki a kamerák előtt.

Bea asszony szerint a férje nem gondol abba bele, hogy ő is volt fiatal valaha, és ő is szeretett volna náluk aludni, és neki is milyen jólesett volna akkor, és ezt most megadhatná a gyerekeinek.

Kiemelt kép forrás: Life TV / Van életünk – videó

Olvass még a Gáspár családról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top