nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző súlyos rohamai

Gáspár Győző: „Begyógyszereztem magamat és elájultam”

Nem ritka, hogy Gáspár Győzőt a földön fekve találják egy-egy rohama után.

A Life TV egyik sikerműsora az Összezárva Hajdú Péterrel, amelynek ma esti évadzáró részében Gáspár Győző mesél a családjáról, az elmúlt évek megpróbáltatásairól és a betegségéről is. 

Gáspár Győző és Hajdú Péter

Gáspár Győző és Hajdú Péter sok mindenről beszélgettek

„Elmondom, hogy kezdődik. Valahogy így a gyomromból elindul felfelé egy szorítás és megfojt. Akkor összehúzom magam, hogy ezt nem akarom, és aztán felébredek. Azt gondolom, hogy a f*sznak ébredtem fel, miért nem döglöttem meg, minek élek, engem senki nem szeret, engem mindenki utál, és hagyjatok. És ettől még jobban rám jön…” – mesélt a zenész Hajdú Péternek a rohamairól, amelyeket gyógyszerekkel igyekszik csillapítani

„Valamelyik nap úgy begyógyszereztem magamat, hogy rosszul lettem és elájultam. Másnap reggel kérdeztem Beát, hogy kerültem a szőnyegre. Mondja, hogy te idióta, megint rosszul lettél, pánikrohamod volt, aztán elájultál a szőnyegen.”

2011 óta vannak rohamai Győzinek, még arra is emlékszik, hogy először egy benzinkúton tört rá. Azóta egyre jobban fél, néha még a mosdóba sem mer kimenni, mert rátör a halálfélelem. A gyógyszerfüggősége viszont már korábban kezdődött. Az Összezárva egy másik jelenetéből derül ki, hogy a 2008-as Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán ugyan szigorú szabályok voltak, ki mit vihet be magával, Győző azonban nem bírta a gyógyszerei nélkül. 

„Semmit nem lehetett bevinni! Én beraktam a zokniba, a talpam alá a gyógyszereket, bezacskózva, és aztán kimentem az erdőbe, kiástam egy kis földet és oda beleraktam. (…) Ilyen gyógyszert, ilyen antidepresszánst meg ilyeneket nem lehetett bevinni. A dzsungelben rászoktattam az összes társam, úgy hívtuk, hogy ‘szevasztok, kér valaki dunakavicsot?’. Egyszer be is hívtak a riportszobába, de mondtam, hogy ez kell. Figyelj, öt-hat celebet szoktattam rá, ha találkozom velük, mondják, hogy ‘Győző, azóta is szedem’.”

Hajdú Péter is meglepte, amiket Gáspár Győzi elmesélt

Hajdú Pétert is meglepte, amiket Gáspár Győzi elmesélt

Az Összezárva Hajdú Péterrel előző adásaiból: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top