nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző a hűtlenségről, családról

Gáspár Győző: „Nehogy már az anyám hitvesi ágyába hozzon oda valakit!”

Az elmúlt években nagyot fordult a világ Gáspár Győzővel, akinek a bírósági ügye kihatott a családi életére is.

A héten véget ér az Összezárva Hajdú Péterrel első évada, és a Life TV hatalmas sikerként könyvelheti el a műsort, amelynek utolsó vendége Gáspár Győző.

A stúdióban eltöltött egy nap alatt a zenész rengeteg témát kitárgyalt Hajdú Péterrel, szóba került a család kapcsán a testvére és az édesapja is. Mint kiderült, Győző és Gáspár Zsolti nem beszélnek egymással már egy ideje, de van más feszültség is.

A sztár édesapja öt éve özvegyült meg, Győző szerint 67 évesen már ne is keressen magának új társat, élje le az életét egyedül, a szeretteivel.

„Van neki öt unokája, két fia, két menye, élje le ezekkel az életét. Nehogy már az anyám hitvesi ágyába hozzon oda egy büdös k*rvát! Álljon már meg a menet, hát nehogy már!” – kelt ki magából Győző.

„Nem tudom, mi van, mert valami van a levegőben, mert otthon már hallom, és röhög, hogy igenis fiam, eltelt az öt év, nem lehetek szerelmes? Mondom, meg ne szólaljál! Te, mi cigányok vagyunk, nálunk törvények vannak, trendek vannak. Nálunk az asszony, ha k*rva lesz, akkor annak takarodni kell a háztól, pusztulnia kell a házból, azonnal össze kell szednie a cókmókját, de a gyerekek azok nálad maradnak. Ha az asszonyod megcsal, menjen, ha te megcsalod az asszonyod, takarodj el, de nem vihetsz el semmit, ott minden a családé, meg az asszonyé. Itt nálunk a cigányoknál betartjuk.”Gáspár Győző és Hajdú Péter az Összezárva Hajdú Péterrel felvételén

Hajdú Péter emlékeztette Győzőt, hogy korábban ő maga mesélt a félrelépéséről és ennek ellenére nem lépett le otthonról. 

„Van különbség a félrelépések között. Lesz egy szeretőm, elmegyünk Horvátországba, Beának azt mondom, hogy jöttem forgatni, aztán a végén egymásba szeretünk. Van az a félrelépés, amikor kémiailag lépsz félre… Az egyik megbocsátható, azt tagadd le.”

Mint kiderült, ez csak a férfiakra vonatkozik, az asszonynak mindenképpen pakolnia kell, ha félrelép. 

Az Összezárva elején már kiderült, hogy Győző és Bea annak idején, az esküvőjük előtt egyszer csókolták meg egymást, és mindketten szűzen álltak oltár elé. Mindez nem jelenti, hogy Győző csak egy nővel volt egész életében.

„Hogy utána mi van, az nem számít, hogy előtte mi van, az számít!” – mondta a zenész, aki korábban már beismerte a hűtlenségét.

Hajdú Péter sok témát felhozott Győzinek

Hajdú Péter sok témát felhozott Győzinek

Gáspár Győző és Hajdú Péter az Összezárva Hajdú Péterrel felvételén

Sok minden szóba került Gáspár Győző családi konfliktusaitól a gyógyszerfüggőségéig

Összezárva Hajdú Péterrel korábbi adásaiból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top