nlc.hu
Sztárok

Alekosz és Holdampf Linda randijukról meséltek

Alekosz és Holdampf Linda kapcsolatára Hajdú Péternél derült fény

Az elmúlt évek alatt megszoktuk már, hogy Alekosz történetei meglepőek. Most Hajdú Péternek arról mesélt, milyen a viszonya Holdampf Lindával.

A Life TV péntek esti műsorában már sok olyan részletre derült fény, amit korábban nem hallottunk. Az Összezárva Hajdú Péterrel soron következő vendége, Alekosz is tudott meglepetésekkel szolgálni, mi ebből csak egyet emelünk most ki. 

Alekosz Hajdú Péterrel

Alekosz az Összezárva Hajdú Péterrel legutóbbi vendége

Ahogy az várható, Alekosz szerelmi élete terítékre került, volt szó különleges társkereső próbálkozásról, párkapcsolati elméletekről és szerelemről. Hajdú Péter a beszélgetés egy pontján megkérdezte Alekoszt, ismeri-e Holdampf Lindát, a válaszra nem számítottunk.

„Én belé szerelmes voltam (… ) Nagy szerelem volt. Amikor én még szerelmes voltam belé, akkor még férjnél volt, közben elvált…” – derült fel Alekosz arca a név hallatán.

Holdampf Lindának ezt nyíltan még sosem mesélte el a valóságshow sztár, de szerinte tudta, mit érez iránta. Hajdú most arra kérte Alekoszt, pótolja a vallomást, ezért felhívták Lindát. 

Alekosz Holdampf Lindáról mesél

Alekosz az Összezárva Hajdú Péterrel vendégeként mesélt Holdampf Lindáról

„Most erre rájöttél ennyi év után, hogy én lennék a legmegfelelőbb személy arra, hogy az életedet összekösd valakivel?” – kérdezte Linda, miközben Alekosz győzködte őt arról: ő a tökéletes férfi, aki ki tudja elégíteni a vágyait és élvezi azt is, ahogy Linda flörtölget vele, akárcsak régen, amikor még férjnél volt.

„Most őszintén, Alekosz! Ha most csak úgy beszélgetünk, mint barátok, akarod te egy olyan nővel összekötni az életedet, aki a férje mellett cicázgatott veled?” – kérdezte Linda, aki végül azzal köszönt el, hogy várja Alekosz születésnapi buliján készült fotóit. 

Hajdú Péter annyiban összegezte a hallottakat: érzi Linda és Alekosz közötti összhangot, jól mutattak volna egymás mellett. 

„Figyelj, én nagyon szerelmes voltam Lindába, volt nálam is (…) Majdnem volt csók is, az akadályozta meg az egészet, hogy férjnél volt. Én sem akartam tolakodó lenni, mert tiszteletben tartottam. (…) Nagyon egy megahertzen voltunk, szimpatizáltunk, voltak közös fölvételek, olyan harmónia alakult ki, olyan vibrálás volt, amit mindenki látott. Ő egy nagy szerelem lett volna.”

Alekosz komolyan válaszolt Hajdú Péter kérdéseire

Alekosz komolyan válaszolt Hajdú Péter kérdéseire

Az Összezárva Hajdú Péterrel műsor előző vendégei voltak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top