nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi fogyókúra

Összezárva Hajdú Péterrel: Lagzi Lajcsi ismét drasztikus diétába kezdett

Lagzi Lajcsi őszintén mesélt az Összezárva Hajdú Péterrel műsorban drasztikus fogyókúráiról, és arról, most mennyit szeretne leadni.

Lagzi Lajcsi az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban árulta el, hogy ismét fogyókúrába kezdett, mert elfogadta egy cég felkérését, és ruhamodellnek áll.

Lagzi Lajcsi fogyása

Lagzi Lajcsi fogyókúrába kezdett (ismét) (Fotó: Life Tv)

„Van kedvem a fogyáshoz. Sosem gondoltam volna, hogy valaha is rajtam akarnak majd bemutatni egy ruhakollekciót. Ez nekem nagyon jólesik. Nyilván kövér és gátlásos gyerek is voltam, aki sosem hitte volna, hogy egy ilyen fotósorozat valaha is megjelenik róla. Az elmúlt években sok jó és sok rossz kép készült rólam, most viszont jól érzem magam a bőrömben” – mondta a bíróságon teljesen kibukó Lagzi Lajcsi, aki 8 kilótól szeretne megszabadulni.

Korábbi drasztikus diétájáról, a fényevésről és feleségével, Bogival való kapcsolatáról is mesélt. A diétával kapcsolatos beszélgetést ide kattintva megnézheted.

Olvass még Lagzi Lajcsi gyerekeiről is:

(Nyitó kép: Life Tv/Összezárva Hajdú Péterrel)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top