nlc.hu
TV-sztárok

Galambos Lajos fiát felvették az egyetemre

Galambos Lajos fiát felvették az ELTE-re – a fiatal jogi pályára készül

Komoly pályát választott magának Galambos Lajos fia, Istvánka: a fiatal ügyvéd szeretne lenni. Az első lépést már sikerült is megtennie álma megvalósításához, miután felvették az ELTE jogi karára.

Jogi pályára készül Galambos Lajos fia, István. A mulatós zenész legkisebb gyerekét felvették az ELTE jogi karára, így közelebb került álmához, hogy ügyvéd legyen. 

„István komolyan gondolta, hogy ügyvéd lesz és elsőre vették fel az ELTE jogi karára. Kimondhatatlanul büszke vagyok rá, és kitartást kívánok neki. Remélem, sosem lesz rá szükség, hogy bíróság előtt a hozzátartozóját kelljen képviselnie, de megnyugtat, hogy lesz jogász a családban” – mondta Galambos Lajos a Blikknek. Lagzi Lajcsi elismerte, hogy fia döntésében szerepet játszott, hogy néhány évvel ezelőtt a zenésznek meggyűlt a baja hatóságokkal.

Galambos Bogi és családja (Fotó: Smagpictures.com / Zoltán Nagy)

Galambos Lajos lányával, Bogival és kisebbik fiával, Istvánnal (Fotó: Smagpictures.com / Zoltán Nagy)

Mint ismert, Galambos Lajos azután került 125 napra, vagyis nagyjából 4 hónapra a székesfehérvári börtönbe, hogy 2015-ben 30 milliós közműlopással és vesztegetéssel vádolták meg, pere azóta is tart

„Istvánt sokáig rémálmok gyötörték, pszichológus is foglalkozott vele, ami csak erősítette benne az elhatározást, hogy ügyvédként az ilyen túlkapásoktól a családot meg kell védenie” – mesélte a mulatós zenész, milyen hatással volt a fiára, mikor a kommandósok néhány éve rájuk törtek az otthonukban. Galambos Lajos szerint egy ideig lányát, Boglárkát is érdekelte a jogi pálya, de ő végül az IBS nemzetközi üzleti főiskolát választotta, nagyobbik fia, Lajos pedig szintén gazdasági irány mellett döntött, a Budapesti Corvinus Egyetemen tanul. 

Olvass még többet Galambos Lajosról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top