TV-sztárok
Hirdetés

Folytatódik Galambos Lajos pere, sorra tűnik el a többi vádlott

Egyikük direkt nem ment el a perre, gyomorbántalmakra hivatkozva. Ám otthon sem volt.

Hosszú ideje megy Galambos Lajos közműlopási pere, amelynek számos vádlottja tűnt el az utóbbi időben – írja a Bors. 

Lagzi Lajcsi azután került 125 napra, vagyis nagyjából 4 hónapra a székesfehérvári börtönbe, hogy 2015-ben 30 milliós közműlopással és vesztegetéssel vádolták meg.

Lajcsinak ma kellett újra a vádlottak padjára ülnie, hajlik a megegyezésre, bár továbbra is hangsúlyozza, hogy ártatlan, de nem tudja elképzelni, hogy visszatérjen a börtönbe, ám ha felfüggesztett börtönbüntetést helyeznének kilátásba, valószínűleg beadná a derekát.

A Bors szerint bár a per tárgyalásán kezdetben tolongtak a teremben a vádlottak, idő közben azonban ketten elhaláloztak, a maradék pedig ilyen-olyan okokra hivatkozva szinte sohasem áll a bíró elé.Az ügy egyik kulcsszereplője, a harmadrendű vádlott, Csendes Csaba ugyanis emésztőszervi megbetegedés miatt nem tudott jelen lenni a tárgyaláson. A bíró, hogy megbizonyosodjon, rendőrt küldött a férfi házához, majd az orvoshoz is, de egyik helyen sem találták, így nélküle folytatódott a tárgyalás.

(Kiemelt kép: Tv2)

Hirdetés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top