Sztárok

Lagzi Lajcsi őszintén mesélt a börtönben töltött hónapjairól

Lagzi Lajcsit nem fogadták kitörő örömmel a székesfehérvári börtönben, de mindent megkapott, ami adható volt.
darido, lagzi lajcsi

Lagzi Lajcsi azután került 125 napra, vagyis nagyjából 4 hónapra a székesfehérvári börtönbe, hogy 2015-ben 30 milliós közműlopással vádolták meg. A Borsnak mesélt először a rácsok mögött töltött napokról, interjújában pedig többek között elárulta, egyáltalán nem fogadták kitörő örömmel az érkezését.

„Nem örültek nekem. Az igazat megvallva nagyon megijedtek, amikor bevittek, hisz onnantól kezdve az egész börtön kiemelt figyelmet kapott, úgyhogy egy kolonc voltam nekik” – mesélte a zenész, aki beszélt arról is, a bezártság miatt sokszor úgy érezte magát, mint egy szárnyaszegett madár.

Lagzi Lajcsi a Borsnak beszélt arról is, hogy a börtönben éppen ugyanolyan rab volt, mint a többiek; semmiben sem kivételeztek vele. „Ugyanolyan rab voltam, mint az összes többi. SD 25-14 volt a nevem, de egyébként nem panaszkodhatok. Mindent megkaptam, ami adható volt. Eleinte egyedül voltam a cellában, aztán a végén már kaptam egy társat is, de jobb szerettem magam lenni” – árulta el a zenész, aki nemcsak a napokat, de a perceket is számolta a cellában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top