Sztárok

Lagzi Lajcsi már a felfüggesztett börtönt is bevállalná

A mulatóssztár – aki már belefáradt a bírósági tárgyalásokba – meglepő kijelentést tett.

Fordulat várható Galambos Lajos büntetőperében. A vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt mulatóssztár, akinek legközelebb novemberben kell a vádlottak padjára ülnie, hajlik a megegyezésre, bár továbbra is hangsúlyozza, hogy ártatlan – írja a Blikk.

Lagzi Lajcsi elmondása szerint azt nem tudja elképzelni, hogy visszatérjen a börtönbe, ám ha felfüggesztett börtönbüntetést helyeznének kilátásba, valószínűleg beadná a derekát.

Ártatlan vagyok, de nem akarok még évekig bíróságra járni. Hibát követnék el, ha abba belemennék, milyen ügyészi ajánlatot tartanék elfogadhatónak, hiszen most is felmentő ítéletben reménykedem, de ha egy felfüggesztett szabadságvesztéssel pontot lehetne tenni az ügy végére, lenyelném a békát. (…) Már annyira megtapostak, hogy egy felfüggesztett ítélet nem ronthat tovább a helyzeten, de számomra, számunkra nagy megkönnyebbülés lenne” – jelentette ki az 58 éves muzsikus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top