Sztárok

Galambos Lajos: „A családom miatt sem hagyhatok káoszt magam után”

Galambos Lajos mindent elrendezett, hogy ne legyen kérdés, ha esetleg történik vele valami.

Galambos Lajosnak nem volt szerencséje az utóbbi években. Bár még mindig tart a per az áramlopás miatt, már otthon lehet a családjával, de az emberek többsége nem úgy áll hozzá, mint régen. Mint mondta, besározták a nevét, és nem könnyű lemosni magáról a vádakat. Mivel sokan meg is fenyegették, illetve az egészsége sem a régi, felkészült a legrosszabbra, és végrendelkezett a javairól. 

Galambos Lajos rendelkezett anyagi javairól (Fotó: Smagpictures.com / Csaba Schumy)

„Rendelkeztem a zenei jogokról, a dalok sorsáról, a kottaarchívumról és a vagyonomról is, mert úgy vélem, mindennek jól és pontosan meg kell határozni a sorsát. Évente negyven-ötvenezer kilométert utazom, és mivel önhibámon kívül is megannyi balesetveszélyes helyzet adódhat, felelős gondolkodóként rendre felkészülök a nem várt eseményekre élet- és baleset-biztosítással” – mondta a Sorry! magazinnak Lajcsi.

„Bár senki nem készül meghalni, ez az élet része, befejező mozzanata. A családom miatt sem hagyhatok káoszt magam után, ezért mindent hivatalosan papírra fektettem. A saját tapasztalataim mellett a környezetem hibáiból is igyekeztem tanulni. Sas Józsi barátom helyzete például nagyon ledöbbentett, mégis megerősített abban, hogy jól döntöttem!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top