Sztárok

Lagzi Lajcsi ismét a kórházban kötött ki

A zenésznek még sokáig kell orvoshoz járnia, hogy kiderüljön, mi okozta rejtélyes rosszullétét.

Múlt heti rosszulléte után ismét kórházban volt Galambos Lajos. A mulatós zenész először áramlopási ügyének bírósági tárgyalásán lett rosszul. A budaörsi bíróságról mentő vitte a Szent János, majd a Kútvölgyi kórházba a trombitást. Lajcsi vérnyomása az egekben volt, ezért benn tartották egy napig, majd visszarendelték kontrollvizsgálatokra.

Lagzi Lajcsi egészsége hagy kívánnivalót maga után

Lajcsi orvosai továbbra sem tudják, mi kínozza a zenészt. „Arra gyanakszanak, hogy csigolyameszesedés lehetett a rosszulléthez vezető folyamat kiváltó oka, de további vizsgálatokra van szükség” – mondta a dáridós a Blikknek.

„A doktor úr gratulált a vércukor- és vérzsírértékeimhez, és nagy érdemnek tartja, hogy nem szedtem vissza azt a harminc kilót, amitől négy éve megszabadultam. A gerincmeszesedésem akkor kezdődhetett, amikor a másfél mázsát verdestem” – tette hozzá Galambos Lajos, aki az előzetesben töltött idő alatt fogyott le drasztikusan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top