Sztárok

Az orvosok nem tudják, mi baja Lagzi Lajcsinak

Bíróság helyett mostantól orvoshoz fog járni a mulatós sztár. Lagzi Lajcsinak elege van az ellene folyó perből.

Kiengedték a kórházból a mulatós zenészt, aki saját tárgyalása előtt a bíróságon esett össze, és mentő vitte el az épületből pénteken. Galambos Lajos vérnyomása az egekbe szökött, és órákig nem tért vissza 150-es érték alá. A Dáridó egykori házigazdáját szombaton – alapos kivizsgálás után – kiengedték a kórházból, de még nem tudják pontosan, mi a baja, ezért hamarosan vissza kell mennie.

Lagzi Lajcsira újabb kivizsgálások várnak

„Hálás lehetek az ügyésznőnek, hogy két egymást követő napon kellett vele farkasszemet néznem, mert így időben ütközött ki az eddig ismeretlen egészségügyi problémám. Még nem azonosították, de belgyógyászati jellegű, és az eszméletvesztés volt az intő jel” – számolt be az áramlopással vádolt Lajcsi a Blikknek.

A zenész tárgyalása öt hét múlva folytatódik, de kijelentette: feleségéhez hasonlóan ő sem vesz részt innentől kezdve a bíróság munkájában. „Nem tudom megbocsátani az ügyésznőnek, hogy bilincsben vitette el a feleségemet. Mintha a hóhérommal kellene egy helyiségben tartózkodnom (…) Az új büntetőeljárási törvény nekem is lehetőséget ad arra, hogy a bíróságra ne kelljen bejárnom, és ezt ki is használom majd, mert még szeretnék élni” – mondta feldúltan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top