Sztárok

Meglepő magyarázattal állt elő Lagzi Lajcsi az áramlopási ügyben

Galambos Lajos minden ellene felhozott vádat cáfol a 32 oldalas vallomásában, ami meglepő dolgokat is tartalmaz, például naposcsibékről.

Csütörtökön folytatódott Galambos Lajos tárgyalása, amelyben a zenészt, feleségét, Boglárkát, illetve kilenc társukat víz-, gáz- és áramlopással vádolja az ügyészség. A zenész minden ellene felhozott vádpontra talált magyarázatot 32 oldalas vallomásában, amik között egészen megdöbbentő indokok is akadtak.

Lagzi Lajcsi az egész ügy hátterében egy Farkas Imre nevű romániai vállalkozót sejt, akit még Tatán ismert meg, és ott, illetve Mo­csán is őt alkalmazta. Farkas és csapata a mocsai birtok kisebb felújítása és karbantartásai során állítólag naposcsibéket és kacsákat nevelt az ideiglenes otthonukként szolgáló vendégház egyik szobájában, és mivel az állatoknak állandó magas hőmérsékletet kellett biztosítani, ezt szolgálhatta a szemle során feltárt illegális víz- és gázbekötés – írja a Bors

A zenész azt vallotta, hogy a férfi megzsarolta, mivel volt egy elszámolási vitájuk, és az elvégzett munkájukért 600 ezer forinttal többet kértek. „Azt mondta, ha nem kapja meg, amit kér, annak következményei lesznek. Nem ijedtem meg, de ha tudtam volna, hogy egy ilyen szövevényes ügy kerekedik ebből, akkor lerendezem a dolgot ahelyett, hogy más, ártatlan embereket bíróság elé rángassak”nyilatkozta Galambos Lajos a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top