Sztárok

Galambos Lajos élete a fényevéstől a kastélyeladásig érdekli az embereket

Alaposan feladta a leckét nekünk Galambos Lajos, mivel olyan hírességről van szó, akinek két neve van, vagyis egyformán leszűrtük, hogy mire keresnek Galambos Lajos, és Lagzi Lajcsi neve után.

Alaposan feladta a leckét nekünk Galambos Lajos, mivel olyan hírességről van szó, akinek két neve van, vagyis egyformán leszűrtük, hogy mire keresnek Galambos Lajos, és Lagzi Lajcsi nevére, és ezzel kapcsolatban pedig még rengeteg mindenre. Hogy miről is van szó, az a mostani SztárLexikonunkból kiderül.

Amire a legtöbben keresnek: Lagzi Lajcsi/Galambos Lajos felesége

Már a zenész házasságai is sorozatba illenének. Galambos Lajos első felesége Gréti volt, aki több bulvárlap régi cikke szerint megszólalásig hasonlít a férfi második nejére, Boglárkára.

A Blikk egy korábbi cikke szerint Galambos első felesége, a válás után a férfi egyik barátja oldalán talált rá a boldogságra. Boglárka és a zenész között lassan bontakozott ki a szerelem. Három gyerekük született, és nagy boldogságban élték meg a szakmai, valamint magánéleti sikereket. Egészen 2015-ig, amikor is a zenész 125 napra börtönbe került. Galambos Lajos peréről később írunk részletesen, ám az idekívánkozik, hogy a bírósági hercehurca hosszú folyamat, valamint az, hogy a neje a csendet, a békét igényelte, a férfi pedig mondhatni kergeti a rivaldafényt, azt igencsak megsínylette a kapcsolatuk.

Galambos Lajos feleségével és gyerekeivel, nagylánya, Bogi festményeinek kiállításán (Fotó: Nagy Zoltán / smagpix)

„Nem tagadom, a bírósági ügyem igencsak megsínylette a házasságunkat Bogival, úgy is fogalmazhatnék, hogy ráment a kapcsolatunk. Nem tolerálja az ezzel kapcsolatos nyilatkozataimat, úgy érzi, hogy kiteregetem a magánéletünket, csakhogy én mindig is a nyilvánosság kereszttüzében éltem. Ez nem a meghurcoltatásomtól fogva van így, hanem évtizedek óta” – mondta házasságáról Galambos 2019-ben a Borsnak.

Amire a legtöbben keresnek: Lagzi Lajcsi/Galambos Lajos lánya

Galambos Lajosnak és Boglárkának három gyereke van. A legidősebb Boglárka, aki 1998-ban született, őt követte Lajos 2000-ben, és István 2001-ben. A zenész gyermekeit többször is láthattuk, például korábbi Story-gálákon, ám mind közül Bogival foglalkozik a legtöbbet a sajtó.

2018-ban például azzal került be a hírekbe, hogy saját ruhákat és cipőket tervez, pár hónappal később pedig azért írtak róla, mert többször bulizott együtt a szinglivé vált Hajdú Petivel, aki egyébként a család barátja. Hogy mi a helyzet az öccseivel? Nos, egy korábbi interjúban Galambos elmondta, hogy Lala fia pénzügyi területen dolgozik, és elhatárolódik a szerepléstől, ám István sokkal nyitottabb a szereplésre, de alapvetően az ügyvédi pálya érdekli.

„Nyilván elsősorban az én ügyem sarkallja a jogi pályára, szeretne engem védeni. De nagyon remélem, hogy mire ő elvégzi a jogi egyetemet, addigra az én ügyem már tisztázódik” – mondta a Borsnak Galambos.

Story Gála 2019

Galambos Lajos gyerekei, István és Bogi (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Amire a legtöbben keresnek: Lagzi Lajcsi/Galambos Lajos háza

Nem egyszerű követni, de megpróbáljuk összefoglalni ezt az ingatlandolgot. Galambos Lajos a családjával együtt egy boldogasszonypusztai kúriában élt, melyet kőfal vett körbe, és úszómedence is volt a kertben. Valamint ott volt az a hírekből jól ismert tatai lakópark is. Az egykori Esterházy-kúriát, valamint a 2000 hektáros ősparkot 2016-ban adták el. A Blikk szerint a család érdi háza is kikerült a piacra, ezt azonban nem erősítették meg. Majd egy százéves téglaházba költöztek, melyhez tizenöt hektáros erdő, és öthektáros tó tartozik. Amikor elköltöztek, így beszéltek róla a Story magazinnak:

„Ez egy nyugodt, csendes hely. Olyannyira, hogy az itt élő emberek még a kerítést is tisztelik, eszébe sem jutna senkinek felmászni a másikéra. Két évvel ezelőtt a rendőrök megtették. Azon keresztül ugráltak be az udvarunkra.”

Hogy a rendőrségi eljárás után miért döntöttek a költözés mellett, arra talán ez adhat választ. „Meggyaláztak mindent, ami fontos volt nekünk, beszennyezték a szó átvitt és valós értelmében. Ezeken egyszerűen nem tudok, és nem is akarok túllépni” – magyarázta Lajcsi.

Amire a legtöbben keresnek: Lagzi Lajcsi/Galambos Lajos pere

Lajcsi 2015-ben 125 napot töltött a székesfehérvári börtönben, miután 2015-ben 30 milliós közműlopással és vesztegetéssel vádolták meg.

„Nem örültek nekem. Az igazat megvallva nagyon megijedtek, amikor bevittek, hisz onnantól kezdve az egész börtön kiemelt figyelmet kapott, úgyhogy egy kolonc voltam nekik… Ugyanolyan rab voltam, mint az összes többi. SD 25-14 volt a nevem, de egyébként nem panaszkodhatok. Mindent megkaptam, ami adható volt. Eleinte egyedül voltam a cellában, aztán a végén már kaptam egy társat is, de jobb szerettem magam lenni” – nyilatkozta évekkel később a Borsnak. Aki arra számít, hogy most leírjuk, mi lett az ügy vége, annak csalódást fogunk okozni, mert az ügynek még öt év után sincs vége. Galambos Lajos ma is fenntartja, hogy ártatlan, és a nyolc cég tulajdonában lévő dupla ingatlannak nem ő a gazdája. Lajcsi még szeptemberben így fogalmazott a Blikknek:

Lajcsi feleségével távozik a székesfehérvári Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetből 2016. január 24-én, miután letöltötte 125 napos büntetését (Fotó: Trenka Attila / dfp)

„Ártatlan vagyok, de nem akarok még évekig bíróságra járni. Hibát követnék el, ha abba belemennék, milyen ügyészi ajánlatot tartanék elfogadhatónak, hiszen most is felmentő ítéletben reménykedem, de ha egy felfüggesztett szabadságvesztéssel pontot lehetne tenni az ügy végére, lenyelném a békát. (…) Már annyira megtapostak, hogy egy felfüggesztett ítélet nem ronthat tovább a helyzeten, de számomra, számunkra nagy megkönnyebbülés lenne.”

A novemberi tárgyaláson azonban kissé elveszítette a türelmét.

Amire a legtöbben keresnek: Lagzi Lajcsi/Galambos Lajos fogyása

A Dáridó atyja abban a 125 napban, amíg a börtönben volt, saját bevallása szerint 90 kilót fogyott. Nem a börtönkoszt fogott ki rajta, legalábbis nem erről mesélt később az egyik lapnak. „Az első héten még orvoshoz is mentem, aztán megkaptam Bogitól csomagban egy ivólevet. Mindennek örültem, amit otthonról kaptam, ezt is elkezdtem iszogatni” – ecsetelte Lajcsi, aki a fogyása óta nem eszik kenyeret, vagy tartósítószert.

Bár az is igaz, hogy egy másik interjúban azt mondta, néha-néha megeszi a szalonnát, ha éppen azt kívánja. Lajcsi fogyása 2016-ban volt hatalmas téma, aztán alábbhagyott az érdeklődés. De 2019-ben – Schobert Norbi szavaival élve – Lajcsi bedobta a kommunikációs atombombát, amikor arról beszélt, hogy stresszevő is volt, és akkoriban sodort az útjába egy szélhámost, aki próbálta elhitetni vele, hogy a fényevő diéta működik és hatásos. 

Lajcsi azt mutatja, mennyit fogyott (Fotó: Birton Szabolcs)

„Hittem benne, de nagyon rossz állapotba kerültem. Elvékonyodott a hangom, remegett a kezem és a lábam, nyolcvanöt kilóra fogytam. Akkor a feleségem, Bogi vetett ennek véget. Egyik nap rám nézett, és azt mondta: »Apa, ebből elég’«” – ecsetelte Lajcsi Jakupcsek Gabriella műsorában. Mindez egyébként még 2013 környékén történt, ebből is láthatjuk, hogy a zenésszel kapcsolatban a fogyás téma gyakorlatilag örök. 

Amire a legtöbben keresnek: Lagzi Lajcsi/Galambos Lajos testvére

Galambos Lajos öccsét, Istvánt is sokat láthattuk a Dáridóban zenélni, ám idővel hátat fordított a szereplésnek. Amikor Lajcsit arról kérdeztek, hogyan viszonyul a testvére ahhoz, hogy a bírósági ügye ellenére is szerepel, nyilatkozik, elmondja igazát, így fogalmazott: „Olyanok vagyunk, mint a tűz és víz. Pisti sokkal zárkózottabb típus, mint én… nem szereti az ügyemmel kapcsolatos megnyilvánulásaimat. Ez van.”

Galambos Lajos, és öccse István

Még 2016-ban maga István is megszólalt a Kiskegyednek. Akkor azt mondta, nem tartja jónak, hogy Lajcsi mindent megtesz csak azért, hogy szerepelhessen, címlapon legyen. Ennél nem sokkal többet tudhattunk meg a kettőjük viszonyáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top