TV-sztárok

Galambos Lajos a bírónak is beszólt a tárgyalásán

Lajcsi újra a vádlottak padjára ült, és nehezen viselte, amiket a bíró az egyik tanútól kérdezett.

Rendhagyóan érzelmesre sikerült a Galambos Lajos büntetőperének idei utolsó tárgyalása – írja a Blikk. Lagzi Lajcsi 125 napot töltött a székesfehérvári börtönben, miután 2015-ben 30 milliós közműlopással és vesztegetéssel vádolták meg. Az ügyre azóta sem sikerült pontot tenni.

Hétfőn az ügyészek után a bíró is arról kérdezte a tatai Boglárka-lakópark gáztervezőjét, hogyan viselkedett a zenész, amikor tíz éve az építkezésre kilátogatott: „Azt tapasztalta, hogy Galambos úr tulajdonosként jár el?” – tette fel a kérdést dr. Vass László, mire Lajcsi kifakadt a bíróra:

„Hogyan kellett volna ezt tapasztalnia!? A bíró úr úgy kérdez a tanú alá, mintha tényekről volna szó, de ezek csak feltételezések. Ennek a lakóparknak kezdettől fogva a reklámarca vagyok, kíváncsi voltam, hogy készül az energiatakarékos fűtést biztosító, speciálisan szigetelt fal. Ezért voltam kint az építkezésen. Illető úr a produkciómban is dolgozott, ezért volt szuperbulis e-mail címe. A rendőrség segített a vallomás megírásában?” – mérgelődött Galambos Lajos, aki ma is fenntartja, hogy ártatlan, és a nyolc cég tulajdonában lévő dupla ingatlannak nem ő a gazdája. Lajcsi szerint a bíró nem viselkedik vele tisztességesen.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, nem ez volt a tárgyalás egyetlen érdekes momentuma. Az ügy egyik kulcsszereplője, a harmadrendű vádlott, Csendes Csaba emésztőszervi megbetegedés miatt nem tudott jelen lenni a tárgyaláson. Állítólag görcsölt a hasa, és rázta a hideg. A bíró a harmadrendű vádlott távolléte miatt berekesztette a tárgyalást. A per jövő januárban folytatódik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top