Sztárok

Könnyeit nyeldesve hálálkodott Galambos Lajcsinak Szilágyi István özvegye

Galambos Lajos egy vadonatúj fekhellyel és egy hűtőgéppel is megajándékozta az egyedül maradt Jolika nénit.

Ahogy arról beszámoltunk, Galambos Lajost mélyen megrendítette Szilágyi István halála. A mulatós zenész néhány hónapja is segítette a rossz körülmények között élő családot, és most sem tudta tétlenül nézni, hogy a gyilkossággal gyanúsított fiát és férjét elvesztő Humenyánszky Jolán milyen nehéz helyzetbe került. Galambos Lajos egy vadonatúj fekhelyet vitt a 78 éves özvegynek.

„Míg élek, nem felejtem annak a vérfoltos matracnak a látványát, de jó érzés volt látni a szemében, hogy örült, ha csak egy kicsit is” – mondta a mulatós zenész Blikknek. Lajcsi egy koronavírus-tesztet is intézett Jolika néninek, ami szerencsére negatív lett.

Galambos Lajos az új fekvőhely mellett egy hűtőt és élelmiszercsomagot is vitt a bajba jutott asszonynak, aki könnyeit nyeldesve hálálkodott neki.

Galambos Lajos a 20. jubileumi Story Ötcsillag Díjátadó Gálán 2019-ben (Fotó: smagpictures.com)

Galambos Lajos a 20. jubileumi Story Ötcsillag Díjátadó Gálán 2019-ben (Fotó: smagpictures.com)

„Pár hónapig nem lesz gondom élelmiszerre. Jaj, istenem! Borzasztó, ami történt. Van altatóm és nyugtatóm, ezek nélkül nem tudok aludni. Jólesik, hogy az emberek törődnek velem, gondolnak rám, jót tesz a lelkemnek” – magyarázta Jolika néni, aki a segítőinek köszönhetően unokájával és testvérével is felvehette a kapcsolatot. Legnagyobb bánatára unokája nem tud eljönni a temetésre, ami nyilvános lesz. Szilágyi Istvánt Budapesten helyezik majd végső nyugalomra.

Még több cikk Szilágyi Istvánról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top