Sztárok

Szilágyi István sógornője: „Haragszom Pistára… Korábban sokszor csúnyán bánt a fiával”

A családtagok is támogatják Szilágyi István özvegyét. Jolika néninek sikerült beszélnie az unokájával és a testvérével. Utóbbi szerint a színész fiának nehéz gyerekkora volt.

Sokan próbálnak segíteni Szilágyi István özvegyének, Jolika néninek a bajban, aki nehéz helyzetbe került a férje meggyilkolása után. Az idős asszony nem hagyta el a gyilkosság helyszínét, továbbra is a romos házban él. Humenyánszky Jolánt a családtagok is próbálják segíteni, a szobrásznak sikerült beszélnie rég nem látott unokájával.

„Azt mondta az unokám, hogy nem jönnek haza a temetésre. Brüsszelben élnek és nem jó a kocsijuk, repülővel pedig nem tudnak jönni. A vírus miatt most két hetet karanténban kéne tölteniük, ezért nem lesznek itt Pista temetésén” – mesélte az özvegy a Blikknek. A lap segített az asszonynak abban, hogy felvehesse a kapcsolatot rég nem látott testvérével, Saroltával is.

szilágyi istván

Szilágyi István színész otthonában (Fotó: smagpictures.com)

„Éreztem, hogy baj lesz” – mondta a lapnak az özvegy testvére, aki szerint elképzelhető, hogy Szilágyi István fia akár önvédelemből is tehette, amit tett, mert nem akart újra börtönbe kerülni.

„Haragszom Pistára… Korábban sokszor csúnyán bánt a fiával, talán azért is lett olyan az a gyerek, amilyen. Péternek nehéz gyerekkora volt… Még pici volt, amikor a szülei elváltak, az apja pedig magával vitte. Jolika hosszú ideig nem is látta, azért ragaszkodik most hozzá ennyire, nem akarja még egyszer elveszíteni” – magyarázta a sógornő a lapnak. A színész és Jolika később újra összeházasodott. A család nagyon szegényes körülmények között élt.

Szilágyi István fia egyelőre tagadja édesapja meggyilkolását, nem tett vallomást. A 49 éves férfit kedden letartóztatták, egy hónapig az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tartják majd fogva.

Szilágyi Istvánnal kapcsolatos további cikkek az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top