Sztárok

Szilágyi István özvegye nem hajlandó elhagyni a gyilkosság helyszínét

Szilágyi István özvegye, Jolika nem akar elköltözni közös otthonukból.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást Szilágyi István fia ellen, miután kiderült, hogy ő ütötte fejbe a színészt. A börtönben is ült Sz. Péter nem először bántalmazta az apját: 2007 nyarán azért tartóztatták le a rendőrök, mert állítólag egy vita hevében összeverte az édesapját. A színész és felesége tagadta mindezt, hogy védjék a fiúkat, azt mondták, a színész elesett. Jolika néni visszatért a gyilkosság helyszínére és hallani sem akar a költözésről – írja a Story Facebook-oldala.

Az asszonynak az önkormányzat felajánlott egy ideiglenes lakást, ám ő nem fogadta el, nem akarta elhagyni az otthont, ahol férjével évtizedekig éltek. ,,Próbáltuk rábeszélni Jolika nénit, hogy menjen máshová, de nem akart. Megágyaztam neki, leterítettem, amit tudtam” – mondta a lapnak Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa, aki évek óta segítette a színészt és családját.

Itt olvashatsz még Szilágyi István tragédiájáról:

szilágyi istván színész gyász

Kép forrása: Wikipédia/ Stekovics Gáspár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top