Sztárok

Sokkolta a színésztársakat Szilágyi István halála

Molnár Piroska, Koltai Róbert és Bodrogi Gyula is szomorúan fogadta Szilágyi István tragikus halálhírét.

Mint arról beszámoltunk, vasárnap gyilkosság áldozata lett otthonában Szilágyi István. A 82 éves színművészt 49 éves fia ölhette meg, akit a rendőrség már őrizetbe vett. Szilágyi István tragikus halálhíre sokként érte a közvéleményt és a színésztársakat is.

Szilágyi István

Szilágyi Istvánon próbáltak segíteni kollégái, de fia miatt nem tudtak (Fotó: Kallos Bea/MTI)

„Rettenetes dolog, amikor a gyerek a saját apja ellen támad. Borzasztóan sajnálom, hogy nem tudtunk segíteni Szilágyi Picin” – mondta az Indirektnek Molnár Piroska, a Nemzet Színésze. A színművésznő felidézte, hogy többször próbáltak segíteni Szilágyin, de nem tudtak, mert fia elszedte tőle az adományokat és befolyásolta. 

„Embertelen volt, hogy a fia állandóan bántalmazta. Amikor Győrben találkoztunk, akkor is szinte rongyokban járt a Pici. Megdöbbentett, hogy így kellett meghalnia” – jegyezte meg a Szomszédok Janka nénije, azaz Pásztor Erzsi, aki Szilágyit Istvánt a főiskola óta ismerte.

„Nem tudok megszólalni, sajnos ez a levegőben volt. Nagyon-nagyon fájlalom, ami a Picivel történt, ennél sokkal, sokkal jobb sorsot érdemelt” – mondta megtörten Koltai Róbert.

Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze szerint Szilágyi István nagyon jó karakterszínész volt, mindig a kisembert formálta meg. „Mélyen sajnálom, hogy idős korára ilyen tragikus sors jutott neki” – mondta a portálnak színművész.

Szilágyi Istvánról szóló cikkeink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top