Sztárok

Szilágyi István özvegye: „dehogy haragszom, miért haragudnék”

Szilágyi István özvegye, Jolika nem haragszik a fiára, aki szerinte gondoskodott róluk.

Szilágyi István meggyilkolása után hallani sem akar a költözésről özvegye. Jolika visszament a házba, miután a rendőrök befejezték a helyszínelést. Az özvegy kissé zavartan nyilatkozott a férjét feltételezhetően megölő fiáról:

„Dehogy haragszom, miért haragudnék… Különben nagyon rendes a Péter, takarított meg gondoskodott… nem tudom, szerintem egy kicsit megkattant a Péter, mert előtte a saját fejét verte be ide” – mutat az ágy szélére Jolika, aki a Tényeknek azt is elmondta, hogy fia sokszor arról képzelgett, hogy az FBI ott van az utcasarkon, arra várnak, hogy elmenjen otthonról. A 49 éves férfi a ház falait összefirkálta, hol érthetetlen feljegyzésekkel, hol értelmezhetőkkel.

Szilágyi István özvegye nem haragszik a fiára (Fotó: Tények/TV2)

Szilágyi István özvegye nem haragszik a fiára (Fotó: Tények/TV2)

A környékbeliek szerint az vezetett a gyilkossághoz, hogy a szülők mindent elnéztek a gyereknek. Egyszer például felgyújtotta az udvart, de szülei megvédték, ezért nem vitték el a rendőrök. A férfi szülei gyógyszereit is beszedte, amik felerősíthették a képzelgéseit. 

Szilágyi István fia egyelőre tagadja édesapja meggyilkolását, nem tett vallomást. A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást Sz. Péter ellen

Szilágyi Istvánt a Győri Nemzeti Színház saját halottjának tekinti. Szerdán megemlékezést tartanak a tiszteletére, és a színház a temetés költségeibe is beszáll majd.

Eddigi fejlemények Szilágyi István megölésének ügyében:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top