nlc.hu
Sztárok

Lakatos Márk az apaságról mesélt

Lakatos Márk a gyerekvállalásról: „Felkért egy régi barátnőm arra, hogy legyek a gyerekének az apja”

Először mesélt Lakatos Márk a gyerekvállalásról Hajdú Péternek, az adás ma este látható.

A Life TV ma esti adásában Lakatos Márk magánélete is terítékre kerül. Az Összezárva Hajdú Péterrel aktuális részében többek között a gyerekvállalásról beszélgettek a műsorvezetővel főzés közben.

„Akarni nem akartam, de megtalált már ez a téma és elgondolkoztam rajta komolyan. Azt gondolom, hogy egyedül nem nevelnék gyereket, és még nem volt és nincs olyan társam, akivel ezt komolyan át tudtam volna gondolni” – mondta Márk, aki a szülei válása után úgy gondolta, hogy senki ne szüljön gyereket, mert azt csak elrontani lehet. 

„Ez egy sarkítás, Péter, de az én életélményem ez volt. Aztán volt egy olyan, hogy felkért egy régi barátnőm arra, hogy legyek a gyerekének az apja, és azt nem vállaltam el. Az volt a lényeg, hogy neki gyereket kellett volna szülni bizonyos egészségügyi okok miatt, és azt mondta, hogy nekem ebben nem kell részt venni, de azt meg nem akartam. Nem tudtam volna elképzelni, hogy nekem van egy gyerekem, tudok róla és abban én nem vagyok érdekelt.”

LAkatos Márk az Összezárva Hajdú Péterrel vendége

Lakatos Márk az Összezárva Hajdú Péterrel vendégeként mesélt a gyerekvállalásról

A gyerek ugyan tudta volna, hogy Márk az édesapja, de nem lett volna közöttük semmilyen kapcsolat, amit ő nem akart. Annak ellenére érezte ezt, hogy alapvetően nehezen kötődik, és éppen ezért nem volt hosszú kapcsolata még, bár elmúlt negyvenéves.

„Az elmúlt években ebben változok.”

Lakatos Márk sokat mesélt a családjáról, párkapcsolatairól

Lakatos Márk sokat mesélt a családjáról, párkapcsolatairól

Az Összezárva Hajdú Péterrel korábbi részeiből: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top