Csocsesz összeköltözött új szerelmével

S. Z. | 2022. Augusztus 28.
Tavaly márciusban halt meg Csocsesz felesége, új párja pedig nemrégiben odaköltözött az énekeshez.

Csocsesz, azaz Kiss Attila tavaly márciusban veszítette el a feleségét, az 58 éves Gyöngyit a koronavírus miatt. A mulatós zenész azóta újra szerelmes, már a közösségi oldalán is megmutatta új kedvesét, Angélát. Bár rajongói közül vannak, akik emiatt rosszallóan néznek rá, Csocsesz azt mondja, ő is megérdemli a boldogságot.

Az elmúlt hónapokban minden szabad percüket együtt töltötték, kapcsolatuk most pedig szintet lépett: Angi odaköltözött Csocseszhez – írja a Bors.

Angival már együtt élünk. Tulajdonképpen éjjel-nappal együtt vagyunk, amikor a munkája engedi, hétvégén pedig jön velem a bulikba

– mondta Csocsesz.

A zenész otthonában alapvetően minden a régi, nem cserélte le a bútorokat, a dísztárgyakat, és a családi képek is a helyükön maradtak. Ebből nincs semmi probléma, Angéla nem féltékenykedik.

„Minden kint van, a közös családi fotók a gyerekekkel, amiket Gyöngyi kirakott, Angi pedig odakerült a képek mellé. Semmi probléma nincs ebből, ő nem féltékenykedik, én pedig ügyelek arra, hogy meglegyenek az arányok” – tette hozzá az énekes, akinek a lányai is megkedvelték Angit.

(Kiemelt kép: Instagram/Csocsesz)

Exit mobile version