nlc.hu
Sztárok

Csocsesz rejtélyes betegsége

Rejtélyes betegség gyötri 15 éve Csocseszt

Képtelen a mai napig kigyógyulni belőle.

Csocsesz (Kiss Attila) 15 éve szenved rejtélyes szédüléses betegségben. A mulatós sztár orvostól orvosig járt, mégsem tudták kideríteni, mi okozhatja nála a szédüléses rohamokat. Végül magától megoldódott minden, 6 évvel később azonban újrakezdődött nála a rejtélyes betegség, és azóta sem tünetmentes Csocsesz – írja a Metropol a Star magazin alapján.

Csocsesz

Még az orvosok is tanácstalanok, hiába esett már át több vizsgálaton is Csocsesz – Fotó: Fotócentrál

Mindenféle vizsgálaton jártam, még szédülésspecialistánál is voltam. A régi nagy rohamok már nem jönnek elő, de még előfordul, hogy meg-megszédülök” – vallotta be. Mint mondja, előfordult, hogy a szédüléstől, hányástól annyira rosszul volt, hogy 2-3 napig nem is bírt felkelni.

“Minden napomat úgy élem, mintha az volna az utolsó. Aki azt mondja, hogy mindig jól érzi magát, kamuzik. Nekem is vannak rosszabb napjaim, de igyekszem az élet napos oldalán járni. Túl sok hozzám közeli embert láttam elmenni idő előtt, ezért megtanultam értékelni a jelent” – jelentette ki Csocsesz, aki már két éve él együtt nála jóval fiatalabb szerelmével, Angélával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top