nlc.hu
Sztárok

Csocsesz az új párjáról meesélt

Csocsesz az új párjáról: „Nem mondom, hogy nem döbbentek meg a gyerekeim”

A zenész nemrég új párra lelt, akivel nagyon boldog.

Csocsesz 2021 márciusában veszítette el a feleségét, akinek a szervezetét 17 nap alatt legyőzte a koronavírus. A zenész pszichiáterhez járt, hogy feldolgozza az őt ért veszteséget, emellett pedig a gyerekeit vigasztalta. Az elmúlt hónapokban újra magára lelt, ezt pedig azt eredményezte, hogy megérkezett az életébe a szerelem. Most először mesélt a párjáról, azt is elárulta, hogyan fogadták a gyerekei.

Csocsesz

Fotó: Olajos Piroska / Central Médiacsoport / Central

„Nem mondom, hogy nem döbbentek meg a gyerekeim, és még szokják a gondolatot, hogy párra leltem, de azt mondták nekem kedvesen, legyek boldog, nekik csak ez számít” 0 mondta a legutóbb megjelent Story magazinban Csocsesz, aki azt mondja, néhai felesége fentről vigyáz rá.

„Hiszem és tudom, hogy fentről vigyáz rám, és biztosan sokszor ki is nevet, ha csetlek-botlok. Tudom, hogy azt kívánja, éljem tovább az életemet, találjak örömet és boldogságot a mindennapokban, a zenében és a családban. És én eszerint élek tovább.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top