nlc.hu
Sztárok

Súlyos balesetet szenvedett Csocsesz szerelme

Súlyos balesetet szenvedett Csocsesz szerelme, mentő vitte kórházba

Csocsesz párjának, Anginak isteni szerencséje volt, hogy túlélte az ütközést.

Csocsesz párja, Angéla a minap egy kisbusszal ütközött és véget nem érő forgás után az árokban kötött ki. 

„Másnap volt az öcsém szülinapja és a kocsiban ülve beugrott, hogy nekem kell megrendelnem a tortát. Gondoltam, gyorsan elugrok a cukrászdába, ezért balra kanyarodtam. A következő pillanatban jobbról belém csapódott egy kisbusz… Minden olyan gyorsan történt. Az ütközés következtében az autóm legalább ötször megpördült maga körül, én pedig jobbra-balra hánykolódtam és rázkódtam. Csak azt éreztem, hogy pörgök és pörgök, közben átsuhant az agyamon: ha megáll a kocsi, kapok egy akkora ütést, hogy itt a vége. Érdekes módon nem féltem, teljesen beletörődtem, hogy ha meghalok, akkor ennyi volt. Végül az árokban kötöttem ki” – mesélte a Borsnak Csocsesz párja, aki kisebb-nagyobb zúzódásokkal megúszta a horrorbalesetet.

Csocsesz és párja, Angéla

Csocsesz összeköltözött új szerelmével (Fotó: Instagram/Csocsesz

„A szemem fölött nagyon beütöttem a fejemet, a fájdalom kisugárzott az egész koponyámba. A bal combomon óriási zúzódás keletkezett, ami minden színben pompázik, illetve a jobb lábfejem sérült még, beakadhatott a pedálba” – mondta Angéla. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top