Győzike csúnyán összebalhézott Gelencsér Timivel az Ázsia Expresszben: „Szégyelld el magad, Timella!”

F.C. | 2022. Október 14.
A showman nem tudta megbocsátani a modellnek, amit tett. Nagyon megorrolt Gelencsér Timiékre.

Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában az egyik feladat során Gelencsér Timiék beelőzték Gáspárékat, ez pedig kiverte a biztosítékot a showmannél. Ugyan Gáspár Győző és felesége ért oda előbb kocsival a Holt-tengerhez, ám még le kellett volna futniuk közösen a tengerparton elhelyezett zászlóhoz. A modell és a barátnője viszont gyorsabban futott, így lehagyták Gáspárékat és előbb értek célba. Győzike azonban nem tudott megbékélni azzal, hogy leelőzték őket: szerinte sportszerűtlen volt Gelencsér Timi és társa.

Komoly konfliktus alakult ki Gáspár Győzőék és Gelencsérék között az Ázsia Expresszben (Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Sajtószoba)

„Látod, ez a szemtelenség! Ez a piszok dolog! Szégyelljétek magatokat! Ha nektek ennyit ér a játék, akkor szégyelld el magad, Timella! Azt hiszed, ez a nézőknek tetszeni fog?!” – ordította oda Gáspár Győző az őket kicselező Gelencsér Timiéknek.

Még az esti közös vacsorán sem csillapodtak a kedélyek, Győzike egyszerűen megbékíthetetlen volt. Ott is, mindenki előtt – sértettségében – alaposan kiosztotta Gelencsér Timit, aki azzal védekezett, hogy szerinte ők előbb értek oda és lefutottak egészen a tengerpartig, ráadásul párban voltak, ellentétben Győziékkel, ahol Bea asszony jóval lemaradt a férje mögött, miközben a szabály szerint a páros mindkét tagjának egyszerre kell célba érnie.

„Én 48 éves vagyok, és vannak olyan dolgok, hogy tisztelet. Egy sportoló legyen olyan kedves, tartsa be a szabályt! Én ezt sosem gondoltam volna arról, akiért rajongtam a tévén keresztül, hogy ő így viselkedik. (…) Én nem akarok ezek után barátkozni, sőt összejárni, meg követni sem. Töröltelek kicsikém!” – fakadt ki a showman mindenki előtt. Ezzel a kirohanásával már borítékolhatta is, hogy Gelencsér Timiék – revansként – őt és Beát küldik a másnapi hajszára.

Exit mobile version