nlc.hu
Sztárok

Ázsia Expressz: Gelencsér Timi vitái

Gelencsér Timi tisztázta az Ázsia Expressz-beli konfliktusait: „Nem kerülgetem a forró kását…”

Alapvetően kerüli a veszekedést az exszépségkirálynő, a forgatás alatt azonban volt pár csúnya vitája.

Szárnyra kapott a pletyka, hogy Gelencsér Timi és versenytársa, Balogh Szimi egy ideje már nincs beszélő viszonyban, és hogy még az Ázsia Expressz forgatásán alakult ki közöttük a konfliktus. Sőt a hírek szerint Mérai Katával is összeveszett a reality alatt. Az egykori szépségkirálynő mindent tisztázott, sőt elárulta a Story magazinnak, hogy valójában kivel mérgesedett el a viszonya a forgatások alatt.

Gelencsér Timi

Balogh Szimi (b) és Gelencsér Timi (j) 11 éve barátnők – Forrás: TV2 / Ázsia Expressz – videó

„Először is szeretném tisztázni, Szimivel továbbra is barátnők vagyunk. Az utóbbi időben valamivel kevesebb közös tartalmat posztoltunk az oldalainkra, emiatt persze azonnal megindultak a találgatások, vajon mi történhetett… Hát semmi! Mindketten borzasztó elfoglaltak vagyunk, (…) de mindennap beszélünk. Szóval az égvilágon semmi bajunk egymással. Mérai Katával sem vesztem össze, hiába pletykálták ezt is, nagyon tisztelem őt” – árulta el Gelencsér Timi, hozzátéve: volt viszont olyan versenyző, akivel egyáltalán nem került egy hullámhosszra.

„Nem kerülgetem a forró kását, Gáspár Győzővel volt pár csúnya konfliktusunk. Egy játék után – ahol csalással vádolt minket – elszabadultak köztünk az indulatok, és onnan nem volt megállás” – mesélte.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top