Majoros Hajnalka a házasságáról: „Nem visszük túlzásba a kommunikációt”

T. D. | 2022. November 15.
A modell először megijedt a saját érzéseitől.

Majoros Hajnalka és férje, Majka 12 éve alkotnak egy párt, de csak egy éve keltek egybe. Ettől függetlenül két közös gyermekük van, Dundika pedig most Palik Lászlónak, a Palikék Világa by Manna című műsorában őszintén beszélt a kapcsolatukról. 

Majoros Hajnalka a Palikék világa c. műsorban

Mint kiderült, korábban egyáltalán nem olyan férjről álmodott mint a rapper, a zsánere sokkal inkább a Backstreet Boysból Brian volt, de a kapcsolatuk mégis tökéletesen működik, azt is elmondta, miért. 

Petiben mindent megtaláltam, ami nekem a legfontosabb a férfiakban. Nekem külsőleg ő egy helyes pali, szabályos a kis orra, a szemei, szép nagy szempillája van, tök jó, hogy ezt a gyerekeim nem tőlem örökölték, hanem tőle, és minden fontos tulajdonságból van benne egy kicsi. Megmaradt egy kicsit a titokzatossága. Nem visszük túlzásba a kommunikációt. Én ezt régen nagyon sajnáltam, most viszont már nagyon jól tudom, mikor kell hozzá hosszabban beszélnem, és mikor van az a pont, hogy azt mondja, hogy figyelj, most tele van a fejem mindennel, menj és beszéld meg ezt a barátnőddel. Nekem ezt az elején azért össze kellett rakni fejben, hogy van egy pali, aki tulajdonképpen nem a legjobb barátom, és nem is akar az lenni, mégis teljes értékű társam lett. Ez azért idő volt. Ez az, amikor összecsiszolódsz valakivel. A legfontosabb dolgokat megbeszéljük, de nem beszélünk borzasztóan sokat – magyarázta a modell, majd felelevenítette a pillanatot, amikor beleszeretett Majkába. – Egy erkélyen álltunk, beszélgettünk és Peti a hátamra tette a kezét. A mai napig érzem a hasamban az izgalmát ennek az érzésnek. Odafordultam Petihez és azt mondtam, nekem el kell innen menni. Ekkor tudtam, hogy itt több is történik, mint hogy csak beszélgetünk.

Exit mobile version