Mi lett veled, Bradley Cooper? Így néznek ki most a világ legszexibb férfijai

nlc | 2022. December 01.
Nézd meg, hogy változtak azok a férfiak, akiket az elmúlt kicsit több mint 20 évben a People magazin az év legszexibb pasijának választott!

Ha minket kérdezel, idén kiváló helyre került a Sexiest Man Alive cím: Chris Evans külsőre és belsőre is megtestesíti azt a vonzó férfit, akire 2022-ben szükségünk van. De vajon minden évben ilyen jól döntöttek a People szerkesztői? Hiszen az elismerést már egészen 1985 óta ítélik oda az általuk aktuálisan szívtiprónak tartott sztároknak – a sort Mel Gibson nyitotta még a Mad Max-korszakában, amikor tényleg nagyon jól nézett ki. Azonban tudjuk, hogy a színész reputációja eléggé megromlott az évtizedek során, és így valahogy már nem is tartjuk őt olyan szexinek (attól függetlenül, hogy hány éves, hiszen a kor sem a férfiaknál, sem a nőknél nem lehet meghatározó faktor a témában). 

Éppen ezért összegyűjtöttük a 21. század legdögösebb férfijait: megnéztük, kik kerültek az elmúlt 22 évben a People címlapjára, és azt, hol vannak most, 2022-ben. Vajon mindannyian ugyanolyan vonzók maradtak? Volt, aki vesztett a varázsából? Netán van olyan, aki még annál is szexibb lett, mint mikor megkapta a magazin elismerését? Ezekre a kérdésekre tőled (is) várjuk a választ: böngészd át a galériát, majd írd meg a véleményed kommentben!

sexiest man alive brad pitt nlc

Brad Pitt 2000-ben lett a legszexibb pasi, és bár az a 22 év meglátszik rajta, szerintünk - ha máshogy is, de - még mindig szexi. (Fotó: People, Han Myung-Gu/Getty Images)

sexiest man alive pierce brosnan nlc

A 69 éves Pierce Brosnan ma is egy igazi silver fox, tényleg úgy öregedett a 2001-es címlapja után, mint a jó bor. (Fotó: People, Mike Marsland/Getty Images)

sexiest man alive ben affleck nlc

2002-t vagy 2022-t írunk?! Ben Affleck számára mindegy: sikeres, szexi és mérhetetlenül boldog Jennifer Lopez oldalán. (Fotó: People, Stefania D'Alessandro/Getty Images)

sexiest man alive johnny depp nlc

Johnny Depp az egyetlen a listán, akit kétszer is (2003-ban és 2009-ben) a világ legszexibb férfijának választottak. (Fotó: People, Venla Shalin/Getty Images)

sexiest man alive jude law nlc

A 31 éves Jude Law mindenkit levett a lábáról a kisfiús bájával. 18 évvel később is bejön neked? (Fotó: People, Steve Granitz/Getty Images)

sexiest man alive matthew mcconaughey nlc

Nem tudjuk, mi történt Matthew McConaughey hajával a második képen, de ezt leszámítva nem nagyon látszik meg a színészen, hogy eltelt 15 év a címlapja óta. (Fotó: People, Venla Shalin/Getty Images)

sexiest man alive george clooney nlc

George Clooney, az eredeti silver fox, akit már eleve így választottak meg a világ legszexibb férfijának. Akkor és most sem tudunk ezzel a döntéssel vitatkozni. (Fotó: People, Tommaso Boddi/Getty Images)

sexiest man alive matt damon nlc

Megfigyelted, hogy az Ocean's Elevenből majdnem mindenki megkapta már a világ legszexibb férfija címet? Bizony, Brad és George után Matt Damon is címlapra került (Fotó: People, Samir Hussein/Getty Images)

sexiest man alive hugh jackman nlc

Magas, ausztrál és jóképű. Hugh Jackman melyik korszakában tetszik neked jobban? (Fotó: People, Franco Origlia/Getty Images)

sexiest man alive ryan reynolds nlc

Szerintünk Ryan Reynolds szexiségéhez nagyban hozzájárul a fergeteges humora. És ez 12 év alatt csak egyre inkább előtérbe került! (Fotó: People, James Devaney/Getty Images)

sexiest man alive bradley cooper nlc

Ó, igen, amikor mindenki a Másnaposok Philjébe volt szerelmes... Aztán pár évvel később a Csillag születikkel vett le minket a lábunkról. Bradley Cooper nem tud hibázni! (Fotó: People, Theo Wargo/Getty Images)

sexiest man alive channing tatum nlc

Bár a két kép között pont 10 év telt el, Channing Tatum még mindig ugyanolyan szexin bűvöli a tekintetével a kamerát. (Fotó: People, Gareth Cattermole/Getty Images)

sexiest man alive adam levine nlc

Nálunk a megcsalási botrány eléggé le tudja taszítani a trónról még a legszexibb pasikat is, szóval bocsi, Adam Levine, teperned kell azért, hogy ismét dögösnek lássunk. (Fotó: People, Paras Griffin/Getty Images)

sexiest man alive chris hemsworth nlc

Ha van valaki, aki az évek során egyre csak vonzóbb lett, az Chris Hemsworth. Nem tudjuk, hogy csinálja ez az ausztrál félisten, de nagyon vevők vagyunk rá! (Fotó: People, Dia Dipasupil/Getty Images)

sexiest man alive david beckham nlc

Ha alaposabban megnézed a két fotót, akkor láthatod, hogy egy picit több ezüst szál került David Beckham hajába, és jóval több tetkó a nyakára - nagyjából ennyi a különbség. A focista képtelen öregedni. (Fotó: People, Marc Piasecki/ Getty Images)

sexiest man alive the rock nlc

Már amikor 6 évvel ezelőtt a legszexibb pasinak választották Dwayne Johnsont, akkor sem hittük, hogy ennél lehetne izmosabb. Tévedtünk. Vajon az a célja, hogy TÉNYLEG egy szikla legyen belőle a végére? (Fotó: People, Pablo Cuadra/ Getty Images)

sexiest man alive blake shelton nlc

Most őszinték leszünk: ritkán döbbenünk meg annyira egy döntésen, mikor a country énekes, Blake Sheltont választották 2017 legdögösebb férfijának... De végülis, ha Gwen Stefani szereti őt, akkor mi is! (Fotó: People, Art Streiber/NBC/Getty Images)

sexiest man alive idris elba nlc

Idris Elbának már régóta érett ez a People címlap, amit az azóta eltelt 4 évben is újra és újra bebizonyít. (Fotó: People Pascal Le Segretain/Getty Images)

sexiest man alive john legend nlc

Elérkeztünk az utolsó három év szexi sztárjaiig, akiknél túl sok változást valljuk be, nem fogunk látni. De azért nézegetni szabad... A sort nyitja: John Legend. (Fotó: People, Omar Vega/Getty Images)

sexiest man alive michael b jordan nlc

Michael B. Jordan fekete és fehér ruhában is fantasztikusan néz ki. Tanulság nincs. (Fotó: People, Momodu Mansaray/Getty Images)

sexiest man alive paul rudd nlc

Meglepődtünk volna, hogy ha egy év alatt bármennyit is változik az a Paul Rudd, aki már 20 éve ugyanúgy néz ki... (Fotó: People, Mike Coppola/Getty Images)

Exit mobile version