Nem is gondoltad volna, milyen alacsonyak ezek a férfi hírességek

nlc | 2023. Január 23.
A moziba, mintha feléd tornyosulnának, a való éledben viszont nem vehetnél fel magas sarkút az alábbi híres férfiak mellett.

A short kingek igazán trendik mostanában: mert hát nincs azzal semmi baj, ha valaki alacsony, sőt, ha ezt egy férfi képes önbizalommal, a kisebbségi komplexus leghalványabb jele nélkül viselni, az a legjobb párosítás. Viszont azért mégiscsak egy olyan prekoncepció él bennünk, hogy a hollywoodi sztárok mind magas, jó kiállású férfiak, akik mindig képesek elnézni a velük együtt szereplő színésznők feje felett. De ez azért természetszerűen nem lehetséges, és sok esetben ez csak a mozi varázsa: előnyös szögből veszik őt, magasított talpú cipőt adnak rá, esetleg egy emelvényre állítják. Mert hát nem lehet mindenki 175 centinél magasabb (már ha az amerikai átlagmagasságot nézzük). Így a valóságban a galériában szereplő híres férfiak bőven alulról súrolják a 175-öt – nézd meg, kicsodák is Hollywood short kingjei!

tom cruise nlc

Oké, Tom Cruise soha nem tűnik NEM magasnak, mert annyira hatalmas sztár. Az a 170 cm teljességgel indokolatlan. (Fotó: Ricky Vigil M/GC Images)

daniel radcliffe nlc

Mindenki kedvenc varázslófiúja, Daniel Radcliffe nem több, mint 165 cm. És mégis lazán legyőzte Voldemortot. (Fotó: Charles Sykes/Bravo via Getty Images)

kevin hart nlc

Ha valaki képes olyan fergeteges humorral viccelődni a magasságán, mint Kevin Hart (aki amúgy 158 cm), akkor azonnal ott landol a fején a short kingek legfényesebb koronája. Önbizalomból ötös! (Fotó: David Livingston/Getty Images)

Joe Jonas nlc

170 centi, de Joe Jonas magabiztos, laza és dögös. Kit érdekel, hogy átlagmagasság alatti?! (Fotó: Albert L. Ortega/Getty Images)

elliot page nlc

Elliot Page nemtől függetlenül is egészen apró: 155 cm. (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

jack black nlc

Őszintén, ha Jack Black nagyobbra nőtt volna 168 centinél, a világ nem bírt volna el vele....! (Fotó: Slaven Vlasic/Getty Images for Universal Pictures)

bruno mars nlc

Szexi, a hangjával azonnal levesz a lábadról, és csak 165 centi. Bruno Mars abszolút magas pasi energiával működik. (Fotó: Jeffrey Neira/CBS via Getty Images)

James McAvoy nlc

Még valaki, aki teljesen magas pasi energiát közvetít: James McAvoy. Pedig igazából 170 cm. (Fotó: Neil Mockford/FilmMagic)

Josh Hutcherson nlc

Az éhezők viadala sztárját, Josh Hutchersont nem akadályozza meg a 165 centije abban, hogy a moziban meghódítsa Jennifer Lawrence karakterét, és vele együtt a közönséget. (Fotó: Michael Stewart/WireImage)

elijah wood nlc

Annak ellenére is meglepődtünk, hogy Elijah Wood 168 cm, hogy amúgy hobbitként ismertük meg. (Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images for Tribeca Festival)

Tom Holland nlc

Tom Holland ugyan 172 cm, mégis híresen alacsonyabb a barátnőjénél, Zendayánál. Őt viszont ez cseppet sem zavarja. (Fotó: Pablo Cuadra/WireImage)

Exit mobile version