nlc.hu
Életmód

Shauna Rae Lesick, a 8 éves gyerek testébe zárt nő

Betegesnek nevezik a férfit, aki egy 8 éves gyerek testébe zárt nővel randevúzik

A rosszindulatú kommentelők szerint a férfi csak a gyermeki külseje miatt randizik a 23 éves Shauna Rae Lesickkel.
Dan Swygart és a 8 éves gyerek testébe zárt Shauna Rae Lesick

Shauna Rae Lesick a TLC tévécsatorna I Am Shauna Rae című sorozatának főszereplője. 23 éves, de csupán 117 centiméter magas és 23 kiló – akár egy 8 éves gyerek. Gyerekkorában agydaganat miatt kapott kezelést, és annak a mellékhatása miatt nem nőtt magasabbra.

Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy romantikus kapcsolata legyen: a műsor nézői és a fiatal nő szülei végignézték, ahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz Dan Swygarttal. Az első randevúk után viszont özönleni kezdtek a kommentek a közösségi oldalakon, sokan nem tudtak napirendre térni a kapcsolat felett.

Az egyik néző azt írta: „Úgy tűnik, mintha Dan azért vonzódna Shaunához, mert kicsi, ami nagyon aggasztó”. Más így fogalmazott: „Ha bármelyik férfi vagy nő őszintén azt mondja, hogy szexi nőként látja őt, akkor vagy hazudik vagy beteg”. Volt olyan vélemény is, amely szerint Shauna bár 23 éves, úgy néz ki és úgy beszél, mint egy nyolcéves, nem úgy viselkedik, mint egy érett nő.

Vagyis a kommentelők egy része úgy gondolja, hogy Dan csak azért van együtt Shaunával, mert úgy néz ki, mint egy gyerek, ezt pedig betegesnek tartják. Sőt, Shauna édesanyja és mostohaapja, Patty és Mark Schrankel korábban kifejezték félelmeiket, hogy Shauna gyermeki megjelenése miatt vonzza a pedofilokat.

Dan azonban megvédte kezdődő kapcsolatukat:

Ő egy hihetetlenül inspiráló, 23 éves nő, aki történetesen egy kicsit alacsony

– jelentette ki Dan, aki szerint párja megérdemli, hogy azzal járjon, akivel csak akar.

A férfi szerint amint azt állítja valaki, hogy Shauna nem tud valódi kapcsolatot kialakítani, azzal dehumanizálják, ami nagyon gusztustalan. Beszélt arról is, hogy Shauna is egy érző ember, és miközben kapcsolatot épít vele valaki, nagyon fontos, hogy elismerje a fogyatékosságát, majd lépjen is túl rajta. Így lehetséges, hogy az ember, az egyéniség legyen a fontos.

Shauna új kapcsolatára egyébként már a nevelőapa, Mark is áldását adta. A férfi szerint nagyon jó párt alkotnak ketten, Dan nagyon okos és kalandvágyó, aki ki tudná rángatni a lányt a komfortzónájából, de közben biztonságot is jelentene neki.

Ám könnyen lehet, hogy a románcból nem lesz semmi, mivel Shauna nem biztos abban, hogy szeretne belemenni egy távkapcsolatba. Dan Angliában él, így nehéznek bizonyulhat a folytatás.

Shauna állapota nem teljesen egyedi, egy kínai férfi is gyerektestben él, mivel hatévesen fejsérülést szenvedett, emiatt megállt a fizikai fejlődése.

(Kiemelt kép: nlc-montázs, fotók: Instagram/thereal_shaunarae99)

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top