„Újra rám jönnek a régi farmerjaim, de ez van a ruha alatt” – Szilágyi Szilvi megmutatta szülés utáni alakját

T. D. | 2023. Január 25.
A két szülés megviselte Szilvi bőrét.

Molnár Ferenc Caramel felesége, Szilágyi Szilvi tavaly novemberben adott életet második gyermeküknek, Mironnak. A pár régóta tervezte, hogy négy főre bővül a családjuk, ezért nem meglepő, hogy amióta megtudták, ez az álom valóra válik, szárnyalnak a boldogságtól. 

Szilágyi Szilvi (Fotó: Instagram)

Szilvi decemberben az nlc-nek elárulta, az egyik újévi fogadalma az lesz, hogy hamar sikerüljön visszanyerni sportos formáját. Most Instagram-történetében töltött fel egy fotót, melyen az látszik, míg a pici alszik, addig ő tornázik. A képről úgy tűnik, Miron születése után alig három hónappal máris bomba formában van, a következő történetében viszont megosztja az igazságot. 

„Igen, sikerült leadnom 12,5 kilót szülés óta, és újra rám jönnek a régi farmerjaim… de ez van a ruha alatt! – kezdi az anyuka, aki leírja, a két szülés megviselte a bőrét, de ettől még arra biztatja sorstársait, fogadják el magukat úgy, ahogy vannak. – Senki se tökéletes. Soha ne érezzétek magatokat kevesebbnek másoknál, mert »tökéletes« vagy egy makulátlan életet mutatnak. Csak szeresd magad, mert utánozhatatlan vagy minden apró hibáddal együtt.”

Szilágyi Szilvi Instagram-történet

Exit mobile version