Ő Navarone Garibaldi, Lisa Marie Presley 19 évvel fiatalabb féltestvére

nlc | 2023. Január 26.
Navarone Garibaldi jóval kevésbé él reflektorfényben, mint az édesanyja vagy néhai nővére.

Priscilla Presley az Elvis Presley-től való válását követően soha többé nem házasodott meg újra, azonban 1984-től kezdve 22 éven át élt párkapcsolatban Marco Garibaldi brazil filmproducer-üzletemberrel. Közös fiuk, Navarone Garibaldi 1987-ben született meg. A színésznő ebben az időszakban Jenna Wade szerepében forgatott a Dallasban és a várandósságát a forgatókönyvbe is beleírták.

Lisa Marie Presley a féltestvére születésekor már 19 éves volt, a következő évben pedig férjhez ment és pár hónapra rá maga is anya lett, mindezekből adódóan öccsével nem alakult ki különösebben szoros kapcsolata. 

Ritkán jelentek meg hármasban (Fotó: Getty Images)

„Az egyetlen dolog, amit valaha is mondtam a nővéremről egy interjúban, az az, hogy nem nagyon beszélünk” – válaszolta egy alkalommal egy Instagram-kommentre Garibaldi.

Navaronének az édesanyjához és a nővéréhez képest jóval kevesebb reflektorfény jutott, pedig maga is művész: a Them Guns nevű rockbanda énekes-gitárosa. A zenekar 2011 óta létezik és a Los Angeles-i klubokban rendszeresen teltházas koncerteket ad. Ennél pedig a zenész nem is igazán vágyik nagyobb hírnévre vagy felhajtásra. 

„A fiam, Navarone önálló személyiség. A saját dolgát csinálja, és nagyon büszke vagyok rá. Nem akar a reflektorfényben sütkérezni, mindig is ilyen volt. Nem lovagol sem Elvis, sem Lisa hírnevén” – mondta fiáról Priscilla Presley a The Guardiannek adott interjúban néhány éve.

Priscilla Presley és Navarone Garibaldi (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

A zenész tavaly februárban vette feleségül kedvesét, Elisa Achillit. Az esküvőt Svájcban tartották, mivel az ara félig olasz, félig svájci. A ceremónián Lisa Marie Presley nem tudott részt venni, Priscilla Presley azonban ott volt. 

Bár mint említettük, a testvéri viszonyuk nem volt szoros, természetesen Garibaldit is mélyen megrendítette nővére hirtelen bekövetkezett halála. 

„Nővérem… remélem, békére leltél, és boldog vagy, apáddal és a fiaddal magad mellett. Tudom, hogy az elmúlt pár év nem volt könnyű számodra, és szeretném, ha a dolgok másként alakultak volna köztünk. Ettől függetlenül a nővérem vagy, szeretlek és imádkozom érted. Még mindig nem hiszem el, nincsenek szavak. Szeretlek, testvérem. Beijos” – írta az Instagramon Lisa Marie halála után.

via1, via2

Exit mobile version