Emlékszel még Mrs. Doubtfire-re? Nézd meg, hogy festenek ma a gyerekszínészek!

Bagaméri Viki | 2023. Február 02.
Akár hiszed, akár nem, már 30 év telt el azóta, hogy Robin Williams elhagyott apaként az idős házvezetőnő bőrébe bújt, hogy gyerekei közelében maradhasson és visszahódíthassa a feleségét.

A filmbeli apukának három gyereke volt, az ő gondjukat viselte Mrs. Doubtfire-ként, amíg felesége dolgozott. A legkisebb lányt, Natalie-t Mara Wilson formálta meg, a középső fiút, Christ Matthew Larence alakította, míg a legidősebb lány, Lydia bőrébe Lisa Jakub bújt. 

Az akkori gyerekszínészek mára felnőttek és szép sikereket értek el. Az évek során természetesen meg is változtak, így talán sokan rájuk sem ismernek.

Mrs. Doubtfire legkisebb lánya, Mara néhány évvel később megkapta Matilda, a kiskorú boszorkány szerepét is, ezért ő innen is ismerős lehet, amikor a fotóját látod, de a legnagyobb lányt alakító Lisa is beugorhat, ő ugyanis egy másik híres akciófilmben játszott. Hogy melyikben, azt a képeket lapozgatva megtudhatod!

Mara Wilson

Mara Wilson mindössze 6 éves volt, amikor Robin Williams legkisebb gyermekeként láthattuk a képernyőn. (Fotó: Getty Images)

Mara Wilson

Mara ma 35 éves, és a színészkedés mellett forgatókönyvíróként is megcsillogtatja a tehetségét. Édesanyja nagyon fiatalon, mindössze 43 évesen halt meg, ez a tragédia annyira letaglózta Marát, hogy 12 évig semmilyen színészi munkát nem vállalt. (Fotó: Getty Images)

Matthew Lawrencea Mrs. Doubtfire filmből akkor és most

Matthew (a képen kockás zakóban) a film forgatásakor 13 éves volt, igazi testvéreivel egy '90-es években vetített amerikai sorozatban is szerepet kapott, amit aztán több sikeres alakítás követett. (Fotó: Getty Images)

Matthew Lawrence

A három gyerek közül Matthew a legjobban kereső színész. 2019-ben feleségül vette Cheryl Burke profi táncosnőt (a képen is vele látható), tavaly januárban azonban el is váltak. (Fotó: Getty Images)

Lisa Jakub

Lisa 15 éves volt, mikor megkapta Lydia szerepét. A forgatásokkal járó elfoglaltságok miatt eltanácsolták akkori iskolájából, amit valószínűleg azóta sem bán: tanulmányait később folytatta, alakításának köszönhetően pedig többen is felfigyeltek rá és két évvel később játszhatott A függetlenség napja című filmben is. (Fotó: Getty Images)

Lisa Jakub

Lisa 44 éves, és már nem színészkedéssel keresi a kenyerét. Jógaoktatóként és íróként teljesedett ki, még egy önéletrajzi könyvvel is büszkélkedhet. Tavaly egy saját, testi-lelki egészséggel foglalkozó weboldalt is indított, ami a Blue Mala nevet kapta. (Fotó: Getty Images)

Forrás: Via, Fotók: Getty Images

Exit mobile version