nlc.hu
Sztárok
Így néznek ki most a Mrs. Doubtfire gyerekszínészei

Jól megnőttek a Mrs. Doubtfire gyerekszínészei

Közel 30 év telt el azóta, hogy Robin Williams először magára öltötte a dadus, Mrs. Tűzvolte ruháját, a gyerekszereplők pedig azóta felnőttek.

Nem olyan régen a Született feleségek kertészét és a Gabrielle Solist alakító Jesse Metcalf és Eva Longoria közös képen szerepeltek. A fotó felrobbantotta a netet, hiszen közel 20 év telt el a sorozat forgatása óta, bármennyire is úgy tűnik, mintha tegnap fejeződött volna be a széria.

Persze nem ez volt az első olyan alkalom, amikor régi szereplők egyesültek, és láthatóan nem is az utolsó. Néhány napja a Mrs. Doubfire – Apa csak egy van gyerekszínészei álltak össze egy szelfi erejéig, amiről két dologra asszociál az ember: mikor telt el ennyi idő, és mennyire szomorú, hogy Robin Williams nem lehet rajta ezen a képen.

Vicces, hogy ugyanazon a héten, amikor San Fransicoba mentem, összejött egy reunion a Doubfire-testvéreimmel. Mindig öröm őket látni” – írta Mara Wilson a fotóhoz, amit megosztott a nagyközönséggel is. 

Mrs. Doubfire reunion

Újra együtt a nagy csapat (Fotó: Profimedia)

A trió – Matthew Lawrence, Lisa Jakub és Wilson – 1993-ban szerepelt együtt az azóta már klasszikusnak számító családi moziban, de azóta is jóban vannak, annak ellenére is, hogy 30 év eltelt a szerepük óta, és valójában az életük teljesen másképp alakult. 

Mara Wilson – mint a leghíresebb hármuk közül – az egyik legkeresettebb gyerekszínész volt a ‘90-es években, és bár még ma is színészkedik, inkább csak szinkronszerepeket és kisebb megjelenéseket vállal, korántsem annyira aktív, mint ebben az időszakban volt. 

Matthew Lawrence alakította a legidősebb testvért. A 44 éves színésznek sosem sikerült igazán a nagy áttörés, rengeteg filmben feltűnt, de az A-listás sztárok közé nem tudott felemelkedni. Lawrence három év házasság után 2022-ben vált el feleségétől, azóta pedig már a TLC zenekar egyik tagjával él együtt. 

Lisa Jakub az egyetlen, aki végül teljesen maga mögött hagyta Hollywoodot. 2000-ben vállalt utoljára szerepet, azóta ő is férjhez ment, és szociológus diplomát szerzett. Jelenleg mentálhigiéniás tanácsadóként dolgozik, több könyve is megjelent önismereti témában. 

Az egyetlen szomorú tény a kép kapcsán, hogy a filmbeli apjukat alakító Robin Williams már nem lehet rajta a fotón. A komikus 2014-ben vetett véget önkezével a életének. 

Mrs. Doubfire

31 éve mutatták be a filmet (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top