nlc.hu
Szabadidő

Egyetlen dal erejéig újra összeállt a Spice Girls

Fergeteges videó: Újra összeállt a Spice Girls egy szülinapi bulin

A legendás csajbanda tagjai Victoria Beckham 50. születésnapi partiján gyűltek össze, a közös produkciójukat maga David Beckham örökítette meg az utókornak.

Szombat este masszív bulival ünnepelte az ötvenedik szülinapját Victoria Beckham, azaz az egykori Posh Spice. A partira nagyjából száz vendég volt hivatalos, és a családtagok és barátok mellett jelen voltak Victoria egykori zenésztársai, vagyis a Spice Girls tagjai is. És ha már Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie C és Mel B is jelen volt, egy dalt is előadtak az egybegyűlteknek – írta meg a 24.

Spice Girls

A 2007-es reunion (fotó: Brian Rasic/Getty Images)

Az 1994-ben alakult lányzenekar tagjai a Stop című slágerüket adták elő, bár ez nem hagyományos fellépés volt, inkább csak jókedvű dalolászás és táncikálás.

Az eseményt maga David Beckham örökítette meg, és ha valami látszik a videón, az mindenképp, hogy az együtt töltött éveik nem múltak el nyomtalanul, és még mindig megvan köztük az összhang.

A Spice Girls 2000-ben feloszlott, de 2007-ben újraalakultak. Felléptek a 2012-es olimpia záróünnepségén, majd 2019-ben ismét egy újraalakulás következett, de akkor Victoria Beckham nélkül. A pletykák szerint az együttes alakulásának harmincadik évfordulója apropóján megint összejöhet egy reunion, de erről még semmilyen hivatalos információ nem látott napvilágot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top