nlc.hu
Sztárok

Eva Longoria és Jesse Metcalfe közös fotón 20 év után

20 év után újra együtt a Született feleségek szerelmespárja

20 évvel a Született feleségek debütálása után a sorozat egyik legikonikusabb párosa, Eva Longoria és Jesse Metcalfe újra összeálltak egy közös fotóra.

Kapaszkodj meg, de idén lesz 20 éve, hogy a Született feleségek először a képernyőkre került. A Lila akác köz lakói végérvényesen beírták magukat a tévétörténelembe. Egy páros azonban különösen mély nyomot hagyott a popkultúrában és a nézőkben.

Igen, az Eva Longoria és Jesse Metcalfe által alakított szeretőkre, Gabrielle Solisra és a kertészfiúra, John Rowlandra gondolunk. A viszonyuk kezdetben a titkolózás miatt kifejezett izgalmas volt számukra. A nézők számára viszont akkor vált igazán körömrágóssá a történetük, mikor lebuktak Gabi férje, Carlos előtt. Mert hát egy ilyen szituáció hatalmas port kavart a Lila akác közben. Persze akkor még senki sem sejtette, hogy nem ez lesz a legnagyobb botrány a kertvárosban.

Született feleségek

Jelenet a Született feleségekből (Fotó: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)

Született feleségek ugyanis 2004-es premierje után még nyolc évadot élt meg, ami összesen 180 epizódot és vadabbnál vadabb drámákat jelent. A sorozat forgatása 2012 májusában ért véget, de Jesse és Eva (akik a produkció kezdetén 25 és 28 évesek voltak) a mai napig jó barátságot ápolnak.

Erről árulkodik legalábbis az a fotó, amit a két színész az Instagram-sztorijaikban osztottak meg. Január 9-én futottak össze az egykori „szeretők” Las Vegasban, ahol gyorsan össze is álltak egy közös képre. Az egymást ölelő színészek fényképéhez Jesse azt írta: „Milyen jó is belebotlani egy régi barátba! Imádlak, Eva.” A színésznő is megosztotta a posztot egy velős „Újra együtt Vegasban”-felirattal. Nekünk pedig a képet látva már csak egyetlen hozzáfűznivalónk van: Eva és Jesse egy percet sem öregedtek az első közös jelenetük óta.

Jesse Metcalfe és Eva Longoria

Fotó: Instagram/@evalongoria

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top