nlc.hu
Sztárok

Mason Vale Cotton akkor és most

Jóképű fiatal férfi lett a Született feleségek MJ-e

Neked is az egyik kedvenc szereplőd volt MJ? Mason Vale Cotton már rég nem az a kisfiú, egyetemre jár, és egészen megférfiasodott.

11 év telt el azóta, hogy a Született feleségek utolsó része adásba került. A szereplőkkel sok minden történt a forgatás után, Felicity Huffmannak például a törvénnyel kellett szembenéznie, Eva Longoria pedig végre megtalálta a boldogságot és azóta ő is anya lett. Ami a gyerekszereplőket illeti, felnőttek, a kis Juanita Solist alakító Madison De La Garza gyönyörű fiatal nővé cseperedett, de a sorozat másik nagy kedvence, MJ sem az a kisfiú már, akinek megismertük.

A Susan (Teri Hatcher) és Mike (James Denton) fiát alakító Mason Vale Cotton mindössze hatéves volt, amikor bekerült a szériába. Szöszi hajával és édes mosolyával azonnal az ujja köré csavarta a nézőket. Sőt, vele együtt gyászoltunk, amikor Mike-ot egy tragikus haláleset következtében kiírták a sorozatból.

Született feleségek esküvő jelenet

Sorozatbeli családjával (Fotó: Getty Images/Danny Feld)

Cotton a széria befejezését követően gyerekszínészként folytatta, feltűnt a Mad Men – Reklámőrültekben, Bobby Draper szerepében, amiért a 2016-os Screen Actors Guild Awards-on díjazták a teljesítményét. A hangját kölcsönözte Arnoldnak, a Hé, Arnold! – A dzsungel című filmben, emellett több mellékszerepben is feltűnt.

Mason Vale Cotton

A Mad Men – Reklámőrültekben, January Jones oldalán (Fotó: Profimedia)

Cotton ma már 20 éves, kész férfi, aki Claremont McKenna Egyetemen tanul, és hamarosan diplomát szerez, ugyanis a fókuszt az elmúlt években a tanulmányai és a sport kapták. A fiatal férfi amerikai focizik, méghozzá nem rosszul, de valószínűleg a profi ligát másra hagyja. Hogy a színészetet folytatja-e, azt nem sem lehet tudni, legutóbb a Partiszerviz színész módra című filmben vállalt egy pici mellékszerepet.

Igen, felnőtt, de az arca és a tekintete nem sokat változott, szinte biztosak vagyunk benne, hogy az utcán is bármikor felismernénk. (Ő balról az első.)

Ami viszont biztos, Cotton szíve foglalt, barátnőjével az Instagramon több közös fotón is láthatóak és úgy tűnik ez alapján, hogy nagyon boldogok együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top