nlc.hu
TV-sztárok

Ricardo Chavira, Carlos a Született feleségekből

Megvált a szakállától a Született feleségek Carlosa, minimum 10 évet fiatalodott

Ricardo Chavira, a Született feleségek Carlosa mindig is ügyelt arra, hogy magánemberként a lehető legkevesebbet mutassa magából...

Ricardo Chavira 1971. szeptember 1-jén látta meg a napvilágot, ahhoz azonban, hogy világszerte ismert színésszé váljon 33 évig kellett várnia. A Született feleségekben 2004-ben debütált, és Carlosként egy csapásra nők millióinak szívét sikerült elrabolnia.

Ricardo Chavira

Halálhírével próbáltak lájkokat gyűjteni

Reméljük, hogy a színész, aki immár 52 gyertyát fújhat el a szülinapi tortáján, babonás és hisz abban, hogy akinek halálhírét keltik, annak meghosszabbítják az életét. Augusztus 23-án többen is hírül adták a Facebookon, hogy a délelőtti órákban Ricardo Chavira távozott az élők sorából. „Örökké hiányozni fog, de sosem felejtjük el” – írták a (szerencsére) valótlan hírközlésben.

Még egy R.I.P Ricardo Chavira nevű oldalt is létrehoztak, ami rövid idő alatt több mint 1 millió követőt szerzett. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a kommentek is özönlöttek a bejegyzések alatt, a sok-sok részvétnyilvánítás között azonban egyre szaporodtak a kételkedők kommentjei, akik felhívták a sajnálkozók figyelmét arra, hogy egyetlen komolyabb hírportál sem tett említést a színész állítólatos hirtelen haláláról, ami ha igaz lenne, biztos, hogy benne lenne a híradásokban.

Egy nappal később a színész ügynöksége közleményben oszlatta el a kétségeket és próbálta csillapítani a kedélyeket: „Ricardo Chavira belépett azoknak a hírességeknek a táborába, akiknek minden megalapozottság nélkül halálhírüket keltették. Ricardo él és virul, kérünk benneteket, hogy fogadjátok fenntartásokkal mindazt, amit a világhálón olvastok!”

A Született feleségek Carlosa valóban kirobbanó formában van, fiatalos megjelenésén az is nagyon sokat dob, hogy az utóbbi időben megvált a szakállától.

Ricardo Chavira és felesége
Megnézem
Összes kép (6)

Fotó: Getty Images – Moshe Brakha

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top