nlc.hu
Sztárok

A Mrs. Doubtfire gyerekszínészei akkor és most

Emlékszel még Mrs. Doubtfire-re? Nézd meg, hogy festenek ma a gyerekszínészek!

Akár hiszed, akár nem, már 30 év telt el azóta, hogy Robin Williams elhagyott apaként az idős házvezetőnő bőrébe bújt, hogy gyerekei közelében maradhasson és visszahódíthassa a feleségét.
Robin Williams Mrs. Doubtfire-ként

A filmbeli apukának három gyereke volt, az ő gondjukat viselte Mrs. Doubtfire-ként, amíg felesége dolgozott. A legkisebb lányt, Natalie-t Mara Wilson formálta meg, a középső fiút, Christ Matthew Larence alakította, míg a legidősebb lány, Lydia bőrébe Lisa Jakub bújt. 

Az akkori gyerekszínészek mára felnőttek és szép sikereket értek el. Az évek során természetesen meg is változtak, így talán sokan rájuk sem ismernek.

Mrs. Doubtfire legkisebb lánya, Mara néhány évvel később megkapta Matilda, a kiskorú boszorkány szerepét is, ezért ő innen is ismerős lehet, amikor a fotóját látod, de a legnagyobb lányt alakító Lisa is beugorhat, ő ugyanis egy másik híres akciófilmben játszott. Hogy melyikben, azt a képeket lapozgatva megtudhatod!

Mara Wilson
Megnézem
Összes kép (6)

Forrás: Via, Fotók: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top