Pamela Anderson fiai felnőttek, és készen állnak a világ meghódítására

nlc | 2023. Február 13.
Brandon Thomas és Dylan Jagger nevét érdemes megjegyezned, mert híres szüleik nyomdokaiba léptek.

Pamela Anderson és Tommy Lee viharos kapcsolata, villámesküvője (csupán négy napja ismerték egymást, mielőtt összeházasodtak) és mindent elsöprő szerelme az utóbbi két évben ismét beszédtéma lett. Először tavaly a Pam&Tommy című sorozat miatt, melyben Lily James és Sebastian Stan alakítják a hírességeket, akiknek ellopták a szexvideóját – és amire egyébként Anderson távolról sem adta az áldását. Ennek hatására a színésznő úgy döntött, a saját jogán is megosztja a történetét, ez lett a Pamela közelről című dokumentumfilm, mely nemrég debütált a Netflixen.

A film bemutatójára Pamela nem egyedül érkezett: elkísérték őt a fiai is. A színésznőnek és a Mötley Crüe dobosának ugyanis két gyereke is született. 1996-ban Brandon Thomas Lee, egy évvel később pedig Dylan Jagger Lee. A srácok már felnőttek, mindketten a húszas éveik közepén járnak, és már nagyon is bontogatják a szárnyaikat. Brandon inkább a színészi pályával kacérkodik: felbukkant már a Sierra Burgess egy lúzer című netflixes filmben, Bruce Willis Kozmikus bűn nevű 2021-es produkciójában, illetve a The Hills: New Beginningsben. Dylan modellkarrierbe kezdett, és – a szüleit tekintve nem meglepően – baromi sikeres. Olyan márkákkal dolgozott már együtt, mint a Dolce&Gabbana, a Hugo Boss, vagy az Armani Exchange, és megjelent a Vogue, a GQ Russia és W magazinokban is. Emellett 2021 júniusáig a Motel 7 nevű banda tagja volt – az együttes Are We There Yet című számához készült klipet pedig nem más forgatta, mint Pierce Brosnan fia, Paris. Kattintsd végig a galériát, és nézd végig, hogy jutottak el idáig a fiúk!

Brandon Lee, Tommy Lee, Pamela Anderson

Tommy Lee és Pamela Anderson ilyen boldogok voltak 1997-ben, mikor a kis Brandon még csak épp, hogy egy éves volt. (Fotó: SGranitz/WireImage)

Pamela Anderson és fiai

1999-ben Brandon mellé már Dylan is megérkezett. (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc)

Pamela Anderson és fiai

Az ötéves Brandont és négyéves Dylant vitte az anyukájuk moziba. A Jimmy Neutron, a csodagyereket nézték meg, annak a premierjén. (Fotó: Gregg DeGuire/WireImage)

Brandon Lee

Pamela és Brandon 2005-ben. (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc)

Dylan Lee

Dylan 2008-ra ilyen vagány gördeszkás fiú lett. (Fotó: Ray Tamarra/Getty Images)

Brandon és Dylan Lee

Szintén 2008: a fiúk (narancssárgában) egy kosármeccsen szurkolnak. (Fotó: eff Golden/Getty Images)

Brandon és Dylan Lee

Aztán hirtelen eltelt 7 év, és Brandon és Dylan már felnőtt férfiak lettek: itt 19 és 18 évesek. (Fotó: Gregg DeGuire/Getty Images)

Pamela Anderson és fiai

A fiúk visszavonultak a reflektorfényből, amíg felnőttek, aztán újra jártak az anyjukkal együtt a különböző eseményekre. (Fotó: Gregg DeGuire/WireImage)

Dylan Lee

Dylan a Dolce &Gabbana 2018/19-es téli-őszi kollekciójának bemutatóján vonul a Milánói divathéten. (Fotó: Jacopo Raule/Getty Images)

Brandon Lee

Brandon az MTV The Hills: New Beginnings című sorozatának premierjén 2019-ben. (Fotó: Jean Baptiste Lacroix/WireImage)

Tommy Lee és Brandon Lee

Brandon nemcsak az anyját, az apját, Tommy Lee-t is előszeretettel kíséri el különböző rendezvényekre. Ez a kép például a 2021-es MTV Video Music Awards-on készült. (Fotó: Jason Kempin/Getty Images)

Pamela Anderson, Brandon Lee, Dylan Lee

Pamelát száz százalékig támogatják a fiai: együtt vonultak fel a Pamela közelről premierjén a vörös szőnyegen. (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

via

Exit mobile version