nlc.hu
Sztárok

Pamela Anderson fiai

Szüleik nyomdokaiba léptek Pamela Anderson és Tommy Lee fiai

Pamela Anderson és egykori férje, Tommy Lee fiai is a reflektorfényben képzelik el a jövőjüket.

Pamela Anderson ötször volt házas, gyermekei azonban csak egyik férjétől, Tommy Lee-től születtek. A két fiú, Brandon Thomas és Dylan Jagger ma már felnőtt férfiak. 

Pamela Anderson, Tommy Lee, Brandon Thomas és Dylan Jagger 2003-ban

Pamela Anderson, Tommy Lee, Brandon Thomas és Dylan Jagger 2003-ban (Fotó: Getty Images)

Brandon Thomas Lee

Az idősebb fiú, Brandon Thomas Lee 1996. június 5-én született. Tizenéves kora óta modellkedik, bár eredetileg nem készült erre a pályára. „Soha nem gondoltam magamról, hogy modellkülsejű lennék. Mindig is úgy éreztem, hogy inkább filmekben akarok szerepelni. A modelleknek szuper magasnak és jó megjelenésűnek kell lenniük” – nyilatkozta egy alkalommal. Ehhez képest azonban több világhírű divatháznak dolgozott, az összes munkája közül pedig arra a legbüszkébb, amikor a Dolce & Gabbana bemutatóján vonulhatott.

Brandon Thomas Lee

Brandon Thomas Lee (Fotó: David Livingston/Getty Images)

A 25 éves srác tévéműsorokban és a családjáról készült dokumentumfilmekben is szerepelt, 2018-ban pedig a színészi debütálására is sor került az Inherent Greed című rövidfilmben. Azóta több sorozatban és filmben is felbukkant, legutóbb a tavaly bemutatott Kozmikus bűn című sci-fi akciófilmben volt látható Bruce Willis oldalán. 

Saját bevallása szerint nem szereti, ha világsztár szüleihez hasonlítgatják: „Teljesen más ember vagyok, teljesen más gondolkodásmóddal és teljesen más készségekkel” – mondta erről a Da Man magazinnak.

Dylan Jagger Lee

A fiatalabbik fiú, Dylan Jagger Lee 1997. december 29-én született. Kamaszként ő is modellkedett, manapság azonban már elsősorban a zenélésnek él. „Ha éjszakázom, zenét írok. Vagy zongorázom, gitározom, vagy a számítógépemen komponálok.  Általában erről szólnak az éjszakáim. Zene, zene, zene!” – fogalmazott a W magazinnak adott interjújában.

Dylan Jagger Lee

Dylan Jagger Lee (Fotó: Robin Marchant/Getty Images for Cantor Fitzgerald)

Saját bevallása szerint édesapja soha nem gyakorolt nyomást, hogy lépjen a nyomdokaiba, azért zenél, mert ezt szereti csinálni. Igaz, más stílusban, mint rocksztár apja. „Úgy éreztem, nem igazán szeretem a rockzenét, ezért biztosan nem ezen a vonalon indulok el. Mindig is úgy éreztem: Inkább leszek rapper, mint rocker.”

Dylan 2017-ben alapító tagja volt a Midnight Kids nevű produkciónak, mellyel remixeket készítettek, tavaly januárban azonban elhagyta a csapatot. Jelenleg a Motel 7 nevű duóban zenél Anton Kahbbazzal. A két barát már több éve alkot közösen, ám hosszú ideig titokban tartották, hogy ők állnak a formáció mögött, csak néhány hónappal ezelőtt fedték fel a kilétüket.

Pamela Anderson fiaival

Pamela Anderson fiaival 2016-ban (Fotó: Getty Images)

Tavaly nyáron olyan hírek is felröppentek, hogy az 54 éves Pamela Anderson szívesen lenne harmadszor is anya, akár úgy, hogy ő maga hozza világra a gyermeket, ahogy például Brigitte Nielsen is tette, ugyanebben az életkorban. Testőréből lett férjével, Dan Hayhursttel azt is fontolgatták, hogy béranya segítségével válnak szülőkké vagy örökbe fogadnak egy gyermeket. Végül mindebből semmi sem lett: a házaspár néhány héttel ezelőtt jelentette be a válását.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top