nlc.hu
Sztárok

Ők voltak eddig Pamela Anderson férjei

Zenészek, producerek és egy testőr – Ők voltak eddig Pamela Anderson férjei

Hatodjára is elvált Pamela Anderson. A Baywatch egykori sztárjának és korábbi testőrének szerelme nem bírta ki összezártságot.

Pamela Anderson és férje, Dan Hayhurst a napokban jelentették be, kicsivel több mint egy évvel azután, hogy kimondták a boldogító igent, kettéválnak útjaik. Hayhurst, aki eredetileg Anderson testőreként dolgozott, az egykori Baywatch-sztár ötödik férje volt, de mit lehet tudni róla és ki volt az előző négy? 

A testőr

Anderson korábbi házasságának vége után hét hónappal kezdett el járni 2020 szeptemberében a testőrével, Dan Hayhursttel, akivel a hírek szerint közös érdeklődési körük az állatvédelem volt. Három hónappal később karácsonykor a szerelmesek egybe is keltek a színésznő Vancouver-szigeti otthonában. Az erről szóló hírek nyomán Hayhurst korábbi felesége azzal fordult a nyilvánossághoz, hogy volt férjét, akivel három közös gyerekük van, a Baywatch-sztár még akkor környékezte meg, amikor együtt voltak.

Pamela Anderson, Dan Hayhurst

Fotó: Profimedia

Anderson és Hayhurst kapcsolatának végéről a Rolling Stone számolt be elsőként. A magazinnak úgy nyilatkozott egy a párhoz közeli forrás, hogy Anderson „épp olyan őszintén szeret, mint ahogyan él” és, hogy a „járvány közepett született viharos szerelmük a végéhez ért”. Máshol az lehetett olvasni, hogy a színésznő a válási szándékát azzal indokolta, hogy a férfi nem volt kedves hozzá, nem támogatta és rosszat tett nekik a koronavírus-járvány miatti folyamatos összezártság.

A „vén bolond”

Jon Peters 74 éves hollywoodi filmproducerrel 2020 elején keltek egybe és tizenkét nappal később döntöttek úgy, hogy elválnak. Noha azt később elismerte a színésznő, hogy szétmentek a férfival, cáfolta, hogy hivatalosan valaha is házasok lettek volna.

Pamela Anderson, Jon Peters

Fotó: Profimedia

Peters, aki harminc évvel korábban már járt egyszer a 90-es évek szex szimbólumával, a kapcsolat vége után a Page Sixnek arról mesélt, hogy a színésznő volt, aki megkérte őt egy telefonos üzenetben. Úgy érezte, hogy ezzel „egy álom válik valóra” és igent mondott, annak ellenére, hogy éppen járt valakivel. A férfi szerint, aki maga is többször volt korábban házas és magát „vén bolondnak” titulálta, kapcsolatuk azután esett szét, hogy rendezte a színésznő több adósságát. Ezeket az állításokat Anderson őrültségnek nevezte.

A rock and roll pár

Mötley Crüe amerikai dobosa, Tommy Lee és a Baywatch szexszimbóluma, Pamela Anderson igazi rock and roll álompárt alkottak a kilencvenes években. 1994-ben gabalyodtak össze egy buliban, majd hat héttel később újra találkoztak és négy nappal később már meg is házasodtak. A zenész és a volt Playboy-címlaplány szerelméből két fiú született, idővel azonban a kapcsolatuk elromlott és, noha többször szétmentek és újra összejöttek, 1998-ban hivatalosan is elváltak, miután Tommy Lee bántalmazta Andersont.

Fotó: Getty Images/ Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc

Fotó: Getty Images/ Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc

A zenész tette miatt hat hónapot töltött börtönben. Február 2-án kerül fel a Hulu kínálatába a Pam&Tommy sorozat, ami kettejük turbulens kapcsolatát dolgozza fel és a legendássá vált szexvideójuk körüli botrányt. Mint ismert, 1995-ben ellopták a sztárpár otthonából a szexvideójukat, ami aztán futótűzként kezdett el terjedni az interneten, illetve VHS-en is.

Akit Borat húzott fel

Kid Rock amerikai zenész, rapper, színésszel először 2001-ben találkoztak és jártak is egy rövid ideig. Egy évvel később eljegyezték egymást s noha nem sokkal később felbontották a jegyességet, 2006-ban mégiscsak „oltár elé álltak” egy jacht fedélzetén Saint-Tropez közelében.

Pamela Anderson, Kid Rock

Fotó: Getty Images

Sajnos ez sem volt hosszú életű házasság. Mindössze négy hónapig tartott. Évekkel később Sacha Baron Cohen komikus egy interjúban arról beszélt, a párnál az utolsó csepp a pohárban Anderson szereplése volt a Borat című filmében. Kid Rocknak ugyanis nem tetszett, hogy a feleségét az egyik jelenetben elrabolja a főszereplő.

A pókerjátékos

Rick Salomon amerikai zenei producer és pókerjátékoshoz a kanadai szépség kétszer is hozzáment. Egyszer 2007-ben, egyszer pedig 2014-ben. Mindkét esetben összesen néhány hónapig voltak házasok.

Pamela Anderson, Rick Salomon

Fotó: Mark Thompson/Getty Images

Érdekesség Salomonnal kapcsolatban, hogy korábban Paris Hiltonnal járt és a kettejükről készült szexvideó 2003-ban szintén kikerült valahogy a netre. Salomon először beperelte a terjesztésért felelős céget, később azonban maga is részt vett az erotikus felvétel értékesítésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top