nlc.hu
Trend

Sorozat lesz Pamela Anderson és Tommy Lee szexvideójából

Sorozat készül Pamela Anderson és Tommy Lee házi szexvideójáról, már azt is tudjuk, kik játsszák őket

A Hulu nevű amerikai streaming-szolgáltató látta meg a fantáziát Pamela Anderson és Tommy Lee viharos kapcsolatában, és már a szereplőkkel egyeztetnek.

Pam & Tommy. Ez lesz a címe a Hulu készülő sorozatának, aminek középpontjában a páros ellopott, később világhírűvé vált házi szexvideója áll. A szereplőgárda igencsak illusztrisnak tűnik. A sokak által a melleiről ismert Pamela Andersont a Mamma Mia folytatásából, valamint A Manderley-ház asszonyából ismert Lily James alakíthatja, míg a Mötley Crüe zenészét, Tommy Leet a Marvel-filmekből ismert Sebastian Stan keltheti életre. A szexvideót lenyúló férfi szerepébe Seth Rogen bújik – írja a Vulture.

Pamela Anderson és Tommy Lee egy hollywoodi partin még 2005-ben (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc)

Pamela Anderson és Tommy Lee egy hollywoodi partin még 2005-ben (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc)

Seth Rogen producerként is bábáskodik a produkció fölött, aminek a rendezője az Én, Tonya című filmből ismert Craig Gillespie lesz. A forgatást tavasszal kezdik, és úgy tudni, hogy sem Pamela Anderson, sem Tommy Lee nem vesz részt semmilyen formában a projektben. A Hulu több sorozata Magyarországon az HBO GO kínálatába szokott bekerülni, de úgy hírlik, később a 2021-ben hazánkban is induló Disney+ csomagjába tartoznak majd. 

Pamela Anderson körül mindig zajlik az élet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top