nlc.hu
Trend

Pamela Anderson meghízott

Az 53 éves Pamela Anderson is felszedett néhány kilót a karanténban

Pamela Anderson év elején megházasodott, majd rövidesen elvált, aztán a világjárvány az ő életét is a feje tetejére állította...

Pamela Andersont 1989-ben egy focimeccsen fedezte fel egy kanadai sörgyár, melynek aztán a reklámarca lett. 1990-ben az év Playmate-jének választották, ám a világhírt kétségkívül a Baywatch hozta meg számára, melyben 1992 és 1997 között alakította C.J. Parker szerepét. 28 év telt el tehát azóta, hogy magára öltötte az ikonikus piros fürdőruhát, azonban a szőke bombázó szerepéből továbbra sem öregedett ki. 

Pamela Anderson

Pamela Anderson a Baywatch idején és napjainkban (Fotók: Profimedia/WENN.com)

A sztár idén januárban ötödször is férjhez ment, választottja ezúttal a 74 éves, fodrászból lett filmproducer, Jon Peters volt. A frigy azonban nem tartott soká, ugyanis a házasságkötés után mindössze 12 nappal bejelentették, hogy elválnak. Az 53 éves Anderson, aki pályafutása során összesen 14 alkalommal pózolt a Playboy címlapján – 2015-ben ő volt a lap történetének utolsó meztelen címlaplánya is –, idén úgy nyilatkozott, hogy bár a piros úszódresszbe még mindig belefér, nem vállalna több ilyen szereplést. Egy táskareklám kedvééért azonban csak ledobta a textilt, igaz, a képeken semmi olyasmi nem látszik.

Az Ashoka Paris felkérésére egyébként azért is mondott igent, mivel a márka vegán bőrből, illetve újrahasznosított anyagokból készíti a termékeit, a színésznő pedig köztudottan elkötelezett állat- és környezetvédő.

Ennyit változott Pamela Anderson 1992 és 2019 között – galéria!

Pamela Anderson
Megnézem
Összes kép (7)

A sztár az Instagramon is előszeretettel szórakoztatja alulöltözött fotókkal 1,1 millió fős követőtáborát. A közelmúltban például a maszkviselést népszerűsítette egy szál ingben és persze értelemszerűen maszkban.

Anderson pár hónapja hazaköltözött Kanadába, hogy ott töltse a karantént, két fia, a 24 éves Brandon és a 22 éves Dylan azonban Los Angelesben maradt.

„Nagyon hiányoznak a fiaim, néha legszívesebben beülnék az autóba és hozzájuk hajtanék, vannak egészen eszeveszett pillanatok, amikor nem akarok mást, mint hogy láthassam őket. Ez a magány járványa, az intimitás hiányával, csupán a technológiára támaszkodva. El kell fogadnunk a most zajló eseményeket, miközben rájövünk, mennyire fontosak az emberi kötődések. Kapcsolatban kell maradnunk” – fejtegette néhány hete egy tévéműsorban, ahová otthonából jelentkezett be.

Pamela Anderson a fiaival

Pamela Anderson a fiaival 2016-ban (Fotó: Frederick M. Brown/Getty Images/AFP

Ugyanitt elárulta azt is, hogy az elmúlt hónapokban ő is felszedett néhány kilót és egyelőre nem is érez motivációt az edzéshez, még úgy sem, hogy a házában saját edzőterme is van. „Kicsit ducinak érzem magam, de jön a tél, legalább nem fogok fázni” – jegyezte meg.

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top