Trend

Táskareklámért vetkőzött meztelenre az 52 éves Pamela Anderson

Az Ashoka Paris luxusmárkát tisztelte meg pőreségével a modell.

Fehér lepelen, rózsaszirmok közt hentereg az 52 éves Pamela Anderson az Ashoka Paris táskáit reklámozva. A konceepció annyira progresszív, hogy táska nincs is a képen, csak a barokkos díszletek és persze maga a modell. Persze, minek is táska, úgysem figyelne rá senki. A kép kifejezetten visszafogott: a tényen kívül, hogy Pammy meztelen, nem látszik semmi olyan. Egyébként nagyon jól néz ki, amely részben nyilván a képen ügyködő grafikusok Photoshop-szakértelmének is köszönhető – mondanánk, ha rosszindulatúak akarnánk lenni, de nem akarunk, úgyhogy nem mondjuk. Maradjunk abban, hogy kedves 52 (és, ha már itt tartunk, bárhány) éves nők: ne érezzétek rosszul magatokat, ha nem néztek ki úgy, mint az egykori Baywatch-sztár!

Forrás: Ashoka Paris

Forrás: Ashoka Paris

Az Ashoka Paris egyébként szerencsére jó fej divatmárka: luxustáskáik vegán alapanyagokból, azaz nem állati eredetű, bőrszerű anyagból készülnek, a varrás pedig újrahasznosított műanyagból. Pamela Anderson hírhedten nagy állat- és környezetvédő, emlékezetes pillanat volt, amikor műszőrme kabátot küldött Kim Kardashiannek.

A képeket (a meztelent és a többit is) ide kattintva nézhetitek meg!

Címlapkép: Victor Boyko/Getty Images for Chrome Hearts

Nem volt elég Pamela Andersonból? Erre tessék!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top