Sztárok

12 nap után válik Pamela Anderson

A színésznő és rendező férje, Peter Anderson január 20-án, egy titkos esküvőn kötötte össze az életét.
pamela anderson válás

„Nagyon megindított minket az a rengeteg kedvesség, amivel a házasságunk hírére halmoztatok el bennünket” – kezdte a Hollywood Reporternek eljuttatott közleményét Pamela Anderson, aki január 20-án, titkos ceremónián mondta ki az igent a rendező Jon Petersnek. A pár ezt megelőzően, 35 évvel ezelőtt már járt egymással, ezért mikor újra összejöttek, nem vesztegették az idejüket, és azonnal oltár elé álltak.

Csakhogy alig 12 nap után úgy tűnik, elhamarkodták a dolgot. Pamela a Hollywood Reporternek azt írta, időt szeretnének kérni a rajongóiktól, hogy átgondolhassák, mit szeretnének az életüktől és egymástól. „Az élet egy utazás, a szerelem pedig egy folyamat eredménye. Ennek ismeretében pedig úgy döntöttünk, hogy felbontjuk a házasságunkat.”

Nem sokkal a közlemény előtt Jon Peters még azt nyilatkozta Andersonról, hogy sokkal értékesebb ember, mint amilyennek gondolják. „Rengeteg szép lány szaladgál szerte a világon. Választhattam volna közülük, de én – 35 éve – csak Pamelára vágytam. Megvadít és egyben inspirál is engem. Szeretném megvédeni őt és úgy bánni vele, ahogy azt megérdemli.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top