nlc.hu
Sztárok

Így néznek ki most Pamela Anderson fiai

Pamela Anderson fiai felnőttek, és készen állnak a világ meghódítására

Brandon Thomas és Dylan Jagger nevét érdemes megjegyezned, mert híres szüleik nyomdokaiba léptek.
Pamela Anderson és fiai

Pamela Anderson és Tommy Lee viharos kapcsolata, villámesküvője (csupán négy napja ismerték egymást, mielőtt összeházasodtak) és mindent elsöprő szerelme az utóbbi két évben ismét beszédtéma lett. Először tavaly a Pam&Tommy című sorozat miatt, melyben Lily James és Sebastian Stan alakítják a hírességeket, akiknek ellopták a szexvideóját – és amire egyébként Anderson távolról sem adta az áldását. Ennek hatására a színésznő úgy döntött, a saját jogán is megosztja a történetét, ez lett a Pamela közelről című dokumentumfilm, mely nemrég debütált a Netflixen.

A film bemutatójára Pamela nem egyedül érkezett: elkísérték őt a fiai is. A színésznőnek és a Mötley Crüe dobosának ugyanis két gyereke is született. 1996-ban Brandon Thomas Lee, egy évvel később pedig Dylan Jagger Lee. A srácok már felnőttek, mindketten a húszas éveik közepén járnak, és már nagyon is bontogatják a szárnyaikat. Brandon inkább a színészi pályával kacérkodik: felbukkant már a Sierra Burgess egy lúzer című netflixes filmben, Bruce Willis Kozmikus bűn nevű 2021-es produkciójában, illetve a The Hills: New Beginningsben. Dylan modellkarrierbe kezdett, és – a szüleit tekintve nem meglepően – baromi sikeres. Olyan márkákkal dolgozott már együtt, mint a Dolce&Gabbana, a Hugo Boss, vagy az Armani Exchange, és megjelent a Vogue, a GQ Russia és W magazinokban is. Emellett 2021 júniusáig a Motel 7 nevű banda tagja volt – az együttes Are We There Yet című számához készült klipet pedig nem más forgatta, mint Pierce Brosnan fia, Paris. Kattintsd végig a galériát, és nézd végig, hogy jutottak el idáig a fiúk!

Pamela Anderson, Tommy Lee és Brandon
Megnézem
Összes kép (12)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top